Top 10: Cele mai ciudate „cuburi” de gheata (Poze)

Apropo.ro / 13.03.2009, 19:10
Daca cineva te-ar invita la un pahar, iar in interior ai observa gheata in forma de proteza umana ai mai gusta?

Un cub de gheata are numeroase utilitati, precum: racirea unei bauturi, intr-un moment intim sau chiar in scopuri terapeutice (in cazul in care ai un flegmon este indicat sa tii gheata pe acel loc pentru a se absoarbe).

Cu totii suntem familiarizati cele cateva forme de cuburi de gheata: tavita din frigider, punga cu spatii destinate cuburilor de gheata sau masina de facut gheata.

Daca cineva te-ar invita la un pahar, iar in interior ai observa gheata in forma de proteza umana ai mai gusta?

Pentru unii, se pare, forma ghetii are o anumita importanta, dupa cum urmeaza:

10. Placa dentara

Nu este mulaj dupa placa bunicului, daca la asta te gandesti, insa se aseamana ingrozitor. Cei care s-au gandit la aceasta forma, poate au avut si un public tinta…sau doar s-au amuzat.

9. Titonic

Denumirea vine de la vasul Titanic. Nu toata lumea care bea un gin cu titonic trebuie sa strige si "I’m the King of the World".

titonic

8. Invadatorii

O parte din jucariile copilariei sunt acum in bautura ta. Nu este interesant sa poti "ingheta" acele momente?

invadatori

7. Jazz Ice Cube Tray

Iubitorii de muzica pot fi mandri ca ceilalti le gusta din plin…. muzica. Mulajul in forma de chitara este genial pentru petrecareti.

jazz

6. Dinozauri fosilizati

Nu ti-ai fi dorit sa traiesti printre dinozauri, dar in paharul tau sunt inofensivi. Cei mici ii vor adora, iar cei pasionati de preistorie vor incerca sa numeasca specia din care figurinele fac parte.

dinozauri

5. Oase

Doar tu poti fi capabil sa arunci cateva oase in paharul celui mai bun prieten. Nu vorbim de oasele adevarate, ci de gheata in aceasta forma. Un pahar cu o bautura tare, o muzica pe masura si un cap de mort… altceva iti mai doresti?

bones

4. Bijuterii, diamante….

Femeile adora bijuteriile si diamantele. Acum este sansa ta sa i le oferi, si chiar in cantitati mari. Nu va sari poate de gatul tau, dar un suras tot vei primi.

diamante

3. Bagheta magica

Este mai mult pentru fetitele cuminti care vor sa fie printese. Forma de silicon permite inghetarea apei in forma de bagheta si stelute magice.

magie

2. Buze senzuale

"Love" este cuvantul care trebuie sa stea pe buzele fiecarei persoane. In momentele voastre intime s-ar putea sa va fie de mare ajutor gheata, mai ales in aceasta forma.

lips

1. Lego

Nu trebuie sa ai o varsta anume pentru a te "juca" cu Lego, fie si intr-o bautura.

lego