TOP 10 – Cele mai ciudate întâmplări cu implanturi de silicon!

De: Dragos Tanase / 16.05.2014, 12:45
O femeie sparge cărămizi și pepeni cu sânii săi, alta îi folosește pe post de airbaguri, iar o alta trăiește și astăzi doar pentru că siliconul a oprit un glonț ce îi putea fi fatal. Citește cele mai ciudate 10 povești cu implanturi de silicon...

10) Femeia care a mințit că are cancer și a folosit banii obținuți din donații pentru a-și face implant cu silicon

O femeie din Texas și-a mințit toți prietenii, spunându-le că are cancer la sân. S-a râs chiar în cap pentru a părea că face chimioterapie. Prietenii ei au strâns 10.000 de dolari, bani pe care i-a cheltuit pentru a-și mări sânii!

9) Tipul care și-a făcut operație de mărire pentru tatuajul de pe picior

E deja ciudat să spui că un bărbat și-a făcut implant cu silicon, dar e cu atât mai ciudat să știi că implantul a fost făcut … în picior. Lane Jensen avea o femeie tatuată pe picior, dar într-o zi s-a hotărât că aceasta nu are sânii suficient de mari. Așa că a trecut printr-o operație de 45 de minute, doar pentru a mări sânii desenului!

8) Femeia căreia i-au explodat sânii în zbor

Irena, o femeie de 45 de ani din Rusia, a avut nevoie de intervenția medicilor imediat după ce a aterizat pe un aeroport din Los Angeles, SUA. După ce au analizat-o, doctorii au constatat că femeii îi explodase unul dintre implanturi. Acestea au fost scoase, fiind sfătuită să nu-și mai mărească sânii niciodată.

7) Implanturile pe post de airbag i-au salvat viața

O femeie din Bulgaria a scăpat miraculos dintr-un accident rutier, după ce sânii ei uriași au absorbit o mare parte din impact. Elena Marinova n-a rămas, însă, și cu silicoanle întregi, acestea fiind avariate iremediabil .

6) Le-a publicat pozele nud clientelor care n-au plătit

Un chirurg plastic din Germania a făcut publice pozele celor cărora le-a mărit sânii și n-au mai plătit operația. A sperat, astfel, că îi va ajuta pe polițiști să le găsească pe femei. De exemplu, o pacientă a cerut să iasă la o gură de aer curat, la scurt timp după terminarea operației de 8.000 de euro. Nu s-a mai întors…

5) Blonda care sparge cărămizi și pepeni cu sânii

Susan Sykes sau Busty Heart așa cum o recomandă numele de scenă este o expertă în a-și folosi sânii pentru a distruge diverse obiecte, printre care pepeni și cărămizi. Cântărind 9 kilograme, sânii lui Busty Heart au făcut-o să fie vedetă chiar la America’s Got Talent, impresionându-l până și pe David Hasselhoff. Ea a fost și în România, fiind invitata lui Cătălin Măruță!

4) Silicoanele au oprit glonțul și i-au salvat viața

Lydia Carranza lucra la un cabinet stomatologic din Los Angeles când o colegă a fost împușcată mortal de soțul ei. Fragmente din glonț au lovit-o și pe ea și s-au oprit la câțiva milimetri de inimă și organele vitale. Dacă nu avea implanturi, nu ar fi supraviețuit.

3) Tombola cu sâni, campanie electorală

Gustavo Rojas și-a dorit mult să ajungă parlamentar în Venezuela, dar a rămas fără bani. Așa că s-a apucat să facă o tombolă pentru a-și regla finanțele. Premiul cel mare? O operație de mărire a sânilor. Inițiatia sa a avut mare succes, mai ales că în Venezuela femeile sunt obsedate de cum arată, atât de mult încât își fac și împrumuturi la bancă pentru operații estetice.

2) Femeia care și-a băgat cenușa soțului în implanturi

Sandi Canesco și-a pierdut soțul într-un grav accident rutier. Femeia de 26 de ani din Australia a cerut ca de implanturile ei să fie cusută cenușa iubitului ei soț, pentru că acesta să fie „mereu aproape de inima sa”.

1) Șarpele care a murit după ce a mușcat o blondă de sân

N-avea cum să lipsească din acest top tocmai sărmanul șarpe care a avut proastă inspirație de a-și fixa colții în bustul unui model din Israel. Șarpele a murit, de vină pentru asta fiind siliconul fetei.