Top 10 Cele mai frumoase stewardese din lume!

Apropo.ro / 13.12.2015, 09:00
Top 10 Cele mai frumoase stewardese din lume!
Pentru majoritatea călătorilor cu avionul, stewardesele reprezintă încarnarea frumuseţei, eleganţei şi senzualităţii. Wonderlist a întocmit un top al celor mai atrăgătoare stewardese de pe liniile aeriene din toată lumea, alături de care zborul printre nori chiar e o experienţă de neuitat.

10. Virgin Atlantic

În costumele lor roşii, asortate cu eşarfe de mătase, stewardesele de pe Virgin Atlantic s-au remarcat întotdeauna.  Frumoasele însoţitoare de bord par, in uniformele lor seducătoare, staruri  TV din serialele HBO. În 2011, într-un sondaj de opinie, acestea au fost votate “cele mai atrăgătoare stewardese”.

9. Thai Airways International

Compania aeriană din Thailanda, Thai Airways, are drept angajate unele dintre cele mai grijulii şi atente la detalii stewardese, primind, pentru acest motiv, o mulţime de premii pentru calitatea excepţională a a serviciilor.

8. Lufthansa

Lufthansa este una dintre cea mai populară companie aeriană, iar în echipajele sale de bord se regăsesc unele dintre cele mai frumoase femei… din aer. De asemenea, sunt renumite pentru atitudinea lor prietenoasă şi serviciile impecabile pe care le oferă.

7. Air Asia

Air Asia se remarcă prin faptul că are cele mai atrăgătoare însoţitoare de bord dintre toate companiile low-cost din lume. Uniforma roşie a acestora îţi atrage atenţia în orice colţ de lume te-ai afla, iar siluetele lor ar fi mult mai potrivite pentru catwalk.

 

6. Emirates

Este una dintre cele mai luxoase companii aeriene din lume, cu unele dintre cele mai elegante stewardese, de diferite naţionalităţi. În orice caz, uniformele adaugă un plus de senzualitate frumuseţii lor naturale.

 

5. Cathay Pacific

Este considerată una dintre cele mai buna companii aeriene din Asia, graţie serviciilor excelente, dar şi a celor mai sexy angajate din industrie.

4. Kingfisher Airlines

Compania aeriană favorită a Indiei, din motive evidente!

3. Aeroflot Air

Cu uniforma lor distinctivă, însoţitoarele de bord de la Aeroflot Air deţin locul 3 pe lista celor mai atrăgătoare stewardese.  Pe un site specializat, Skyscanner, frumoasele rusoaice au fost desemnat de pasageri cele mai stilate din lume.

2. Singapore Airlines

Înbrăcate în celebrul “Sarong Kebaya”, stewardesele Singapore Airlines sunt stilate şi elagante fără să se străduiască prea tare. În ciuda frumuseţii lor, însoţitoarele de bord sunt mai degrabă renumite pentru ospitalitatea lor şi serviciile impecabile pe care le oferă, conform premiilor internaţionale cu care sunt fost recompensate de mai bine de 15 ani.

1. Air France

O călătorie cu Air France poate fi cea mai plăcută experienţă alături de manechinele-stewardese, cu uniformele lor semnate chiar de renumitul designer Christian Lacroix.