Top 10 cele mai „sparte” voci din muzica romaneasca

De: Tanase Dragos - Marian / 22.08.2008, 16:36
Top 10 cele mai
Clujeanul.ro a facut un top al celor mai "sparte" voci din showbiz-ul autohton. Ce a iesit? Dumnezeu cu mila

Sunt celebre sau celebri. Unii (mai ales unele) pentru ca arata bine. Altii (altel) pentru ca au stiu pe langa cine sa se invarta. In unele cazuri e vorba de o ambitie absolut sinucigasa a parintilor.

Unele cazuri sunt clinice, dar inca nu si-au dat seama. Asta nu ar fi nimic, daca respectivele persoane nu si-ar fi propus sa si cante. Unii au avut nefericita inspiratie sa le si inregistreze. Ce a iesit? Dumnezeu cu mila.

Clujeanul.ro a facut un top al celor mai "sparte" voci din showbiz-ul autohton:

LOCUL 10: Oana Zavoranu (fara comentarii)

LOCUL 9: Gina Pistol a tinut mortis sa demonstreze ca are talent si intr-ale cantatului. Ascultati live misteriaosa si ascunsa voce a Ginei Pistol

LOCUL 8: Simona Sensual – De la meteo si costumul Evei a trecut la cantat, daca asa se numeste mai noi ce face Simonica.

LOCUL 7: Fizz (idem locul 10)

LOCUL 6: "Raposata" trupa Elegance a fost prinsa cu mata-n sac in direct la fosta emisiunea a lui Catalin Maruta. Care din ele au voce, Celia sau Isa?

LOCUL 5: Costin Marculescu (idem locul 7)

LOCUL 4 este ocupat de o trupa clujeana al carei nume "ne scapa", de asemenea si titlul acesteia care s-au vrut reprezentanti ai Romaniei la Eurovision. Atentie cantarea este live!!! Platoul s-a golit, tu mai esti la calculator?

 

 

LOCUL 3: Reginele scandalului in showbizul mioritic, vesnicile nemultumite si dezavantajate, cu o mama la fel de "grijulie" precum mama Cheeky, surorile Indiggo s-au facut de ras in cadrul emisiunii "American Got Talent". Initial respinse, s-au certat de mama focului cu juriul, ca pana la urma "fiicele" lui Dracula sa fie admise gratie "panaramei" de care au dat dovada ca sunt in stare sa o faca. "Talentatele" gemene prind un loc pe podium in extremis.

LOCUL 2: Nikita, femeia "cu suflet de copil si pumn de barbat" a scos pe piata un nou hit, pe al carui succes dusmanii deja sunt invidiosi. Bataioasa blonda si-a schimbat odata cu stilul muzical si look-ul: "Trebuie sa fiu mai sexy, tot timpul in rochie. Acum trebuie sa fiu mereu cu ochii in patru din cauza barbatilor care nu ma mai lasa in pace", spune celebra Nikita, care pentru prestatia de la "Povestiri de noapte" pune mana pe un prestigios loc 2 ("La naiba!")

LOCUL 1 il "impusca" nimeni alta decat celebra Magda Ciumac sau Magda lui Tolea, cum mai e cunoscuta, diva OTV-ului, campioana ratingului de noapte care face ce face si vrea sa fie una dintre vocile "de aur" ale patriei. Si ca orice diva care se respecta, a tinut mortis sa ne arate cum se fabrica un hit. Asadar, Magda Ciumac, solo, fara Elodia!

Trupa Indiggo