Top 10 cele mai vandute telefoane din lume

Apropo.ro / 29.08.2011, 12:21
Top 10 cele mai vandute telefoane din lume
Urmariti mai jos care sunt modelele de telefoane mobile care au inregistrat cele mai multe vanzari pe plan global din ultimii ani.

Daca ne uitam in urma cu cativa ani, la ce nivel se aflau telefoanele mobile, nu putem sa nu ramanem uimiti de ritmul rapid de dezvoltare al acestei tehnologii si la numarul de unitati care au fost vandute de catre producatori.

Hadeti sa vedem care sunt telefoanele mobile care au fost vandute cel mai bine in ultimii ani, la nivel global:

10. Blackberry Pearl

Pe ultima pozitie se afla acest model, lansat de catre producatorul canadian Research in Motion. Din 2006 pana in prezent, peste 10 milioane de unitati Blackberry Pearl au fost comercializate international.

9. Nokia 5800 XpressMusic

Acesta a fost primul smartphone cu ecran tactil, lansat de producatorul finlandez Nokia in 2008, si a inregistrat peste 13 milioane de exemplare, vandute global.

8. LG Chocolate

Telefonul a fost comercializat in peste 15 milioane de unitati pana in prezent si este disponibil in mai multe culori: verde, roz, alb si rosu.

7. iPhone 3G

Lansat in 2008, celebrul iPhone s-a vandut in peste 15 milioane de exemplare, urcand vertiginos in acest top si fiind comercializat in continuare.

6. Nokia 2100

Fara nicio mirare, Nokia ocupa mai multe pozitii in acest top, dupa ce a dominat o perioada foarte lunga de timp piata telefoanelor mobile, pana la explozia smartphone-urilor Apple, Samsung sau HTC. Modelul Nokia 2100 a fost vandut in peste 20 de milioane de exemplare, fiind lansat in 2006.

Urmariti restul top-ului celor mai vandute telefoane din lume pe Incont.ro.