Top 10: Cupluri celebre din Romania (Poze)

Apropo.ro / 10.12.2008, 08:00
Cele mai celebre cupluri din Romania starnesc invidii, admiratie si aplauze. Urmariti care sunt cuplurile din Top 10!

De rau s-a scris destul, poate este timpul sa vedem si lucrurile bune si frumoase pe care le fac vedetele. Sa lasam la o parte diferentele de varsta in cupluri, cartile de credit, masinile scumpe si sa privim partea frumoasa a unei relatii. Aceste persoane publice tin primele pagini ale publicatiilor din Romania, indiferent de ce fac in viata profesionala sau cea personala.

10. Adelina Elisei si Cristi Chivu

O relatie frumoasa intre doi tineri de succes nu s-a putut termina decat cu o nunta. Adelina Elisei, prezentatoare TV si Cristi Chivu, fotbalist, s-au cunoscut si s-au luat, lasand la o parte rautatile celor din jur. Palatul Stirbei a fost locul unde cei doi au avut petrecerea.

 

adelina elisei si cristi chivu

9. Mihaela Radulescu si Dani Otil

Mare zarva, mare scandal, diferenta de varsta este ceva de netrecut cu vederea pentru cei din jur (nu toti). Dupa un divort care s-a terminat intr-un mod matur, Mihaela a hotarat ca o poate lua de la capat oricand, fara sa ii pese de gura sloboda a presei.

Mihaela Radulescu si Dani Otil

8. Catalin Maruta si Andra

Doi tineri frumosi si de succes care au umplut de fericire inimile celor din jur la vestea nuntii lor. Catalin a tinut sa respecte traditia unei nunti, el nevazand mireasa pana in momentul intalnirii in fata altarului.

Catalin Maruta si Andra

7. Mihai Petre si Elwira Duda

Ce i-a unit pe Mihai Petre si pe Elwira Duda a fost dansul, pe care amandoi il practica. Nunta celor doi a fost precum un fragment dintr-o poveste cu printi si printese. Bucate alese, invitati de renume, traditii poloneze si romanesti… toate au fost prezente la nunta lor.

Mihai Petre si Elwira Duda

6. Smiley si Laura Cosoi

Cei doi formeaza un cuplu minunat, mai ales prin frumusetea varstei. Au jucat impreuna in seriale, iar relatia lor s-a materializat si dincolo de ecran. Doua firi creative, inovative si dragi tuturor. Smiley canta, dar pe cand si Laura?

Smiley si Laura Cosoi

5. Wilmark si Ioana

Wilmark a tinut sa o ceara in casatorie pe Ioana conform traditiei sale. Prezenti in Columbia, acasa la Wilmark, acesta a adus o formatie de mariachi care i-au cantat sub fereastra. Nunta a avut loc la Bucuresti, unde a venit toata familia din Columbia a lui Wilmark.

Wilmark si Ioana

4. Valentina Pelinel si Cristian Boureanu

Desi anul trecut s-au logodit, abia anul acesta s-au si casatorit. Si Valentina si Cristian spun ca a fost dragoste la prima vedere. Cuplul este unul din cele mai admirate cupluri mondene.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu

3. Ileana Pescariu si Catalin Badiu

S-au casatorit la Paris, locatia fiind o surpriza a lui Catalin pentru Ileana. Marele eveniment trebuia sa aiba loc la Munchen, acolo unde locuieste Catalin Badiu. Ca un sot exemplar, Catalin a stiut care este cea mai apriga dorinta a Ilenei si i-a indeplinit-o de indata.

 Ileana Pescariu si Catalin Badiu

2. CRBL si Elena

CRBL a tinut sa fie original si la nunta, el intruchipandu-l pe Al Capone, personajul pe care il admira. Astfel, nunta a fost in stil mafiot. Elena este coregrafa la emisiunea "Dansez pentru tine", locul in care s-au si cunoscut cei doi.

CRBL si Elena

1. Giulia si Vlad Huidu

Nimeni nu s-ar fi gandit la o asemenea pereche. S-au vazut si s-au placut. Niciunul nu mai trecuse prin starile pe care dragostea la prima vedere ti le da. Totul a decurs de la sine frumos si s-au mutat impreuna.

Giulia si Vlad Huidu

Bonus: Nu putem sa nu ii amintim si pe sotii Columbeanu, Monica si Irinel care atrag presa mondena prin tot ceea ce fac, mai ceva ca la Hollywood.

Monica si Irinel Columbeanu

(Ordinea personajelor din top este aleatoare)

Foto: Viva, Apropo.ro, Mediafax Foto, Cancan, Click