Top 10: Cupluri celebre pe care jobul i-a adus împreună

Apropo.ro / 30.06.2012, 12:00
Nu de puține ori s-a întâmplat ca relațiile dintre vedete, din fața camerelor de filmat, să continue și în spatele acestora. Află mai multe despre cuplurile care s-au format pe platourile de filmare, dincolo de ochii publicului.

Lucrează împreună, se îndrăgostesc, se despart, se împacă sau se cuplează cu alcineva din breaslă – cam așa decurge o relație în lumea vedetelor. Cu atâtea ispite în jur, nu este de mirare că iubirea până la adânci bătrâneți nu există și celebritățile divorțează după 17 ani de căsnicie, la 50 de ani.

1. Angelina Jolie – Brad Pitt

Angelina - Brad Pitt

Angelina și Brad formează, cu siguranță, cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare pentru „Mr. and Mrs. Smith”, în 2005.

2. Miley Cyrus – Liam Hemsworth

Miley Cyrus - Liam Hemsworth

Miley Cyrus (19) și Liam Hemsworth (22) s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „The Last Song”. Actorul este primul iubit serios din viața cântăreței, pe 31 mai 2012 cei doi logodindu-se.

3. Vanessa Hudgens – Zac Efron

Vanessa Hudgens - Zac Efron

Vanessa Hudgens (23) și Zac Efron (24), un cuplu tânăr, talentat și frumos, s-au cunoscut în 2005, iar relația lor a durat până în decembrie 2010.

Citește mai multe detalii despre Top 10: Locul de muncă i-a adus împreună, pe Showbiz.ro