Top 10: Despartiri ale vedetelor din showbiz, in 2008 (Poze)

Apropo.ro / 09.12.2008, 08:00
Anul 2008 nu a fost ocolit de divorturi din partea vedetelor autohtone precum Andreea Spataru, Mihaela Radulescu...

La inceputul anului 2008, in horoscop, se mentiona faptul ca nu va fi un an propice relatiilor sentimentale stabile. Predictiile au pus pe primul plan munca, si nu dragostea. Mai in gluma, mai in serios, se spune ca exista posibilitatea ca relatiile profesionale sa isi schimbe tinta, si sa devina mai serioase, implicand si sentimente.

Nu toata lumea crede in predictii astrologice, insa exemplele urmatoare, tind sa urmeze cursul amintit.

Pozitionarea in top a divorturilor nu este in functie de ordinea in care divorturile au avut loc.

10. Andreea Spataru si Ion Cojocea "Boschet"

Dupa ce a fost fotografiata in plina strada cum era trasa de par si "sifonata" de omul alaturi de care traia, a hotarat ca nu mai este cazul sa continue relatia. In plus, Andreea isi dorea o viata linistita si un copil alaturi de omul vietii, lucruri pe care se pare ca langa "Boschet" nu le putea avea.

andreea spataru si boschet

9. Brianna Caragea si Perry Zizzy

Printesa Brianna Caragea a intrat din dragoste intr-o relatie care urma sa aiba un final total nefericit. Sotul Perry Zizzy, avocat de profesie, se pare ca a intrat in aceasta relatie mai mult pentru averile Briannei, si nu pentru ce avea sufleteste de oferit aceasta.

Perry a numit-o "impostoare si fiica unei curtezane" si este hotarat sa nu se pronunte divortul fara ca el sa detina o parte importanta din averea Printesei Brianna.

brianna caragea

8. Marian Dragulescu si Larisa Dragulescu

Scandalul in care au fost implicati Marian si Larisa Dragulescu a uimit pe toata lumea, deoarece pana la acest incident nu existau asemenea subiecte pe seama lor. Sotia a declarat ca Marian a batut-o bine si i-a invinetit ochii. Cu toate astea, Larisa nu a depus plangere impotriva lui, dar relatia a ajuns la final.

marian si larisa dragulescu

7. Crina Matei si Marius Mihalache

Crina Matei si Marius Mihalache cand sunt impreuna, cand nu. Crina Matei declara pentru cancan "Suntem cuplu doar cand vrem!". Dragoste cu nabadai! Fiecare este liber sa isi aleaga consoarta atat timp cat nu intra intr-o relatie deja existenta, distrugand-o.

crina matei si marius mihalache

6. Bodo si Loredana

"Ba-i aici, ba nu-i aici" am putut spune atunci cand am citit ca Loredana are o relatie cu Bodo, pentru ca mai apoi sa citim ca Mihai Bendeac isi petrece noaptea cu Loredana. Incurcat rau de tot. Si cu paparazzi pe urmele lor, sa nu se rataceasca.

Cum toate lucrurile au un ciclu, Loredana a revenit la prima iubire, Bodo, lasandu-l singur pe Bendeac (aici vorbeste despre relatia lor).

bodo si loredana

5. Bogdan Stelea si Mirela Popa

Dupa despartirea de Lili Sandu, Bogdan Stelea a gasit-o pe Mirela Popa, femeia care fizic, aducea destul cu prima doamna.

Mirela Popa a fost cea care a intentat actiunea de divort. Se pare ca cei doi aveau relatii extraconjugale si nu se mai intelegeau ca altadata. Zvonurile spun ca Bogdan Stelea ar putea reveni la relatia cu Lili Sandu.

bogdan stelea si mirela popa

4. Delia Matache si Matteo

Delia Matache si Matteo s-au despartit dupa o relatie de dragoste patimasa ce a durat 2 ani. Matteo a numit-o pe Delia "profa de sex". Chiar daca s-au despartit, cei doi colaboreaza in plan profesional.

Matteo se pare ca nu are pe cineva, insa Delia si-a facut un iubit, avocat de profesie – Silviu Stratulat, pe care l-a prezentat si parintilor.

delia si matteo

3. Andreea Raicu si Tudor Chirila

Andreea Raicu si Tudor Chirila a fost genul de cuplu care vizual nu se potrivesc. Se observa ca cei doi sunt diferiti, dar poate chiar diferentele i-a unit. Ea este gratioasa, el este mai rebel. Despartirea dintre cei doi a fost iminenta dupa ce au realizat ce isi doreste fiecare de la viata, mai ales in plan personal/familial.

Tudor Chirila si Andreea Raicu

2. Romanita Iovan si Adrian Iovan

Prin scandalul si crima din Primaverii (7 octombrie 2005), sotul Romanitei Iovan, pilotul Adrian Iovan a ajuns in paginile ziarelor, revistelor si la pupitre in emisiuni TV. Intimitatea lui luase sfarsit. In acele momente dureroase, relatia lor parea ca se consolida mai tare. Zvonurile ca "hotul" decedat ar fi fost amantul Romanitei au fost infirmate de aceasta, de sot, dar si de apropiati ai familiei Iovan.

Iata ca, acum, in 2008, au ajuns la divort. In timp, fiecare a fost fotografiat cu cate altcineva. Imaginile si presa sugerau ca aveau relatii extraconjugale. Au hotarat de comun acord ca este mai bine sa se desparta, copilul beneficiind in continuare de atentia ambilor parinti.

adrian si romanita iovan

1. Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg

Un mariaj frumos, fericit si implinit, asa s-ar descrie casatoria dintre cei doi. Cei doi s-au casatorit in 2004, iar Mihaela Radulescu nu a avut obiectii privind trecerea la religia mozaica. Acum in 2008 relatia lor s-a incheiat, in termeni cat se poate de normali, asa cum fac oamenii maturi. Intr-un interviu acordat ueni reviste de femei -Viva- Mihaela Radulescu spunea: "…sa stii sa spui stop intr-o casnicie, preferand socul de moment, decat o condamnare pe viata la singuraratea aia stupida in doi, de dragul si de grija unor conventii sociale".

elan si mihaela radulescu

Ce cupluri crezi ca se vor mai desparti pana la sfarsitul anului 2008?

Foto: Mediafax Foto, Cancan, Capital, news20.ro