Top 10 despartiri socante de la Hollywood (Poze)

Apropo.ro / 31.03.2009, 15:30
Despartirea este parte a vietii prin care si vedetele de la Hollywood trec, cu voia lor sau impinse de valul celebritatii

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca un cuplu solid precum Brad Pitt si Jennifer Aniston sa isi spuna adio.

Toata lumea a ramas socata cand Brad Pitt a anuntat ca se desparte de Jen, mai ales ca una din revistele mondene de la Hollywood avea pe coperta o poza in care Jennifer aparea insarcinata cu Pitt, poza fiind trucata.

Pitt – Aniston nu este singurul cuplu care a preferat sa isi spuna "Adio", atunci cand lucrurile nu au mai functionat.

Iata care sunt celelalte vedete care s-au despartit:

GALERIE FOTO

10. Simon Cowell si Terri Seymour

Fanii au fost surprinsi cand Simon si iubita sa au anuntat despartirea. Uneori, asa se intampla in viata.

simon and terri

9. Jimmy Kimmel si Sarah Silverman

Cand cei doi s-au despartit, mai ales ca publicul ii adora datorita unii simt al umorului bine dezvoltat pe care il aveau, oamenii au crezut ca este o gluma. Cand au revenit asupra ideii, cei din jur au lasat la o parte gluma si i-au crezut.

jimmi and sarah

8. Nick Lachey si Jessica Simpson

Relatia lor a avut suisuri si coborasuri, insa nimic nu a socat publicul mai mult decat separarea lor definitiva, in 2005. Din fericire pentru Jessica "are balta peste".

nick si jessica

7. Jude Law si Sienna Miller

Cei doi s-au spus adio in 2005. Cine este vinovat daca Hollywood-ul ofera foarte multe tentatii?

jude and sienna

6. George Clooney si Sarah Lawson

Chelnerita Sarah Lawson parea ca a pus capat burlaciei lui Clooney, dar totul s-a terminat cand nimeni nu s-ar fi asteptat. Oricum George nu pare tipul de barbat care sa ramana peste noapte fara "dadaca".

clooney si sarah

5. The Girl Next Door si Hugh Hefner

Hugh Hefner este varianta masculina si obraznica a personajului Alba ca Zapada. Ma intreb daca tipul are vreun moment in care nu se fala in preajma lui niciun iepuras Playboy. Holly Madison, Kendra Wilkinson si Bridget Marquardt au plecat de la Playboy Mansion pentru a se ocupa de alte proiecte, si poate de barbati mai tineri. Cei patru au ramas in continuare prieteni. Exista vreun barbat care si-ar dori sa ii ia locul lui Hefner?

the girl next door and hefner

4. Ryan Phillipe si Reese Wintherspoon

Tineri si frumosi, iubiti de cei din jur, cei doi au tinut deseori coperta multor reviste mondene. Au divortat in 2005, iar cei din jur au fost foarte dezamagiti cand au auzit ca cei doi isi spun adio.

ryan si reese

3. Britney Spears si Justin Timberlake

Membri ai Clubului Mickey Mouse, cei doi cantareti se cunosc inca de mici. Pareau cel mai bun model de cuplu de urmat, toti tinerii isi doreau sa le urmeze exemplul si stilul. Nebuniile tineretii si dorinta de afirmare le-a taiat firul relatiei in 2002. Presa a sustinut ca Britney i-ar fi fost infidela lui Timberlake.

britney si Justin

2. Madonna si Guy Richie

Dupa ce si-a trait viata din plin (si inca o face), Madonna l-a intalnit pe Guy, barbatul ei perfect, alaturi de care si-a pus pirostriile. Naravul, dorinta de a fi independenta si neintelegerile au pus capat unei relatii de opt ani de mariaj. In prezent, Madonna le vorbeste despre viata barbatilor mai tineri (vezi Jesus Luz).

madonna si guy

1. Brad Pitt si Jennifer Aniston

Cei doi au format impreuna un cuplu frumos si apreciat, la Hollywood. Toata lumea credea ca aceasta relatie ideala (exista asa ceva?) va dura pana la batranete. Viata avea insa alte planuri cu cei doi, pentru ca Angelina Jolie plangea intr-un turn, in asteptarea cavalerului Pitt. Daca domul Brad se va desparti si de Angelina Jolie va fie chiar o veste soc. Ramane de vazut ce mai au de gand pe viitor.

pitt si jennifer