TOP 10: Destinații pentru luna de miere

Apropo.ro / 03.06.2014, 12:00
Chiar dacă ești sau nu ești o persoană romantică, luna ta de miere ar trebui să fie cea mai frumoasă vacanță din viața ta, iar destinațiile prezentate mai jos merită toți banii.

Nu uita că vacanța perfectă trebuie aleasă cu cap, astfel că gândiți-vă dinainte dacă sunteți un cuplu liniștit care vrea să stea la plajă sau în camera de hotel sau sunteți un cuplu aventuros care caută adrenalina la cote maxime.

10. Cascada Niagara – Ontario (Canada)

Este o destinație clasică ce oferă numeroase avantaje inclusiv posibilitatea de a petrece timpul în două țări diferite, Canada și SUA. Poți să-ți încerci norocul la Casino-ul Niagara sau să te plimbi pe străzi, printre numeroase restaurante, cafenele și magazine cu suveniruri. Bonus, faceți o plimbare romantică, cu barca, pe sub cascada Niagara.

9. Insulele din Bahamas

În Bahamas sunt atât de multe insule frumoase încât aproape că nu poți să dai greș cu o asemenea alegere. Și dacă vreți să vă planificați o evadare romantică trebuie să știți că există specialiști care se ocupă cu așa ceva. De la plănuirea unei seri petrecute pe plajă, la apusul soarelui, până la posibilitatea de a dansa un blues pe  o barcă, în larg. Glamour-ul internațional și influența tropicală își dau mâinile în Nassau și creează condițiile ideale unde puteți face totul sau nimic, în funcție de ce vă doriți. Aveți la alegere resorturi sofisticate, plaje ferite de ochii lumii, cluburi de noapte în vogă și condițiile ideale pentru a practica o mulțime de sporturi de apă.

8. Nice (Franța)

Riviera Franceză, cu clima ei subtropicală și frumoasele plaje de pe coasta Mării Mediteraneene, reprezintă destinația ideală pentru cuplurile care vor să se relaxeze și să stea la soare. Destinația este, însă, una dificilă pentru soți în condițiile în care găsești femei atrăgătoare la orice pas. Dacă alegeți Nice iarna, nu ratați carnavalul care atrage peste un milion de turiști în fiecare an. Festivitățile, care durează două săptămâni, includ diferite defilări, concerte de muzică rock și techno și minunate focuri de artificii.

7. Insulele Turks și Caicos

Situate la mai puțin de 1.000 de kilometri de Miami, Insulele Turks și Caicos se laudă că dețin, în comun, al treilea cel mai mare recif de corali din lume. Plajele sunt ideale pentru stat la soare, dar și pentru activități precum snorkeling sau scufundări. Veți fi uluiți de cei 350 de kilometri de plaje pline cu nisip alb și apă cristalină. Între decembrie și aprilie, peste 2.500 de balene trec foarte aproape de țărm, iar cei care fac scufundări pot auzi un adevărat concert.

6. Aspen , Colorado (SUA)

Este o destinație ideală pentru amatorii de sporturi de iarnă. Găsiți condiții ideale pentru schi și snowboard, dar și pentru golf, pescuit, mountain bike sau rafting. Noaptea ai de ales între șemineul călduros din camera de hotel și cluburile de noapte extrem de atractive. La o oră de Aspen se află celebrul Yampah Spa, un spa vechi de 106 ani și specializat în tratamente cu nămol și masaje.

5. Las Vegas, Nevada (SUA)

Dacă vrei să-ți petreci luna de miere precum o vedetă rock trebuie să alegi Las Vegas. Trăiește-ți viața la nivel glamour, visitează cele mai impresionante cazino-uri și închiriază un apartament unde poți dormi, alături de persoana iubită, într-un pat în formă de inimă și unde puteți bea șampanie în jacuzzi. Bonus, plimbați-vă cu gondola pe unul dintre canalele interioare ale hotelului Venețian, în ritm de serenadă.

4. Tahiti

Dacă vrei să te simți ca în paradis, ia-ți persoana iubită și dați o fugă în Tahiti, care este recunoscută și sub denumirea de Insula Dragostei. Peisajul este unul tulburător, de la munții înalți până în nori și văile pline de verdeață până la cascade spectaculoase și plaje răpitoare. Bonus, dacă vrei un pic de adrenalină, poți pleca în căutarea comorii pierdute de Tuamotu. Se spune că ar fi vorba de monede de aur în valoare totală de 1,8 milioane de dolari.

3. Africa de Sud

Dacp vreți să faceți ceva cu adevărat memorabil în luna de miere, alegeți un safari. Sigur nu veți uita niciodată întâlnirile pe care le aveți cu animalele sălbatice. Parcul Național Kruger, din Africa de Sud, este unul dintre cele mai mari din lume cu două milioane de hectare. Explorați-l la picior, într-un Jeep închiriat sau făcând parte dintr-un grup mai mare. Aveți șanse mai mari să găsiți animale sălbatice în partea de sud a parcului.

2. Costa Rica

Costa Rica, sau bijuteria Americii Centrale, oferă multe de văzut. Vizitați Parcul Național Poas sau Grădinile La Paz. Faceți rafting pe Rio Sarapiqui. Nu ratați Rezervația Monteverde unde puteți vizita uimitoarea Grădină de Fluturi sau să vă plimbați prin exotica pădure tropicală. Când te-ai săturat de plimbări, relaxează-te pe una dintre celebrele plaje ale țării. Cele mai cunoscute sunt Playa Zancudo și Pavones.

1. Hawaii

Plajele sunt uimitoare, iar fiecare insulă are personalitatea și atracțiile sale. Maui are o vreme bună în majoritatea timpului și este renumită pentru viața de noapte. Kauai este mai puțin comercială, dar renumită pentru văile care îți taie respirația, cascadele amețitoare și coastele abrupte. Dacă nu te poți decide pe care o alegi, poți să mergi într- o croazieră ce presupune vizitarea tuturor insulelor. Bonus, priveliștile oferite de vulcanii activi și plajele pline cu nisip negru.