Top 10 Femei superbe care s-au născut bărbaţi!

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2016, 11:27

Top 10 Femei superbe care s-au născut bărbaţi!
Aceste superbe modele arata si se simt ca niste femei dar s-au nascut cu organe genitale masculine. Daca nu ati sti, probabil nici nu v-ati da seama ca in imaginile de mai jos nu sunt femei.

Andrej Pejic
Modelul australian Andrej Pejic este faimos pentru abilitatea sa de a poza atat in haine de barbati cat si de femei. In ianuarie 2011, la saptamana modei de la Paris, acesta a defilat atat ca barbat cat si ca femeie pentru Jean-Paul Gaultier. Aceasta a ajuns pe locul 98 in topul FHM cele mai sexy femei din lume in 2011.

Lea T.
Brazilianca Lea T s-a nascut Leandro Cerezo in 1981, dar acest lucru nu a oprit-o sa devina unul dintre cele mai faimoase modele transexuale din industrie. Lea este muza casei de moda Givenchy.

Claudia Charriez
Este greu de crezut ca Claudia este, de fapt, barbat. Aceasta a fost data afara de la America’s Next Top Model in 2008, dar a castigat un an mai tarziu concursul America’s Next Top Transsexual Model  din show-ul lui Tyra Banks.

Isis King
Darrell Walls s-a nascut in 1985, dar a devenit un cunoscut model american dupa ce a aparut in reality show-ul  America’s Next Top Model.
 


Florencia De La V
Actrita de origine argentiniana si-a inceput viata ca Roberto Carlos Trinidad, dar de atunci a devenit cea mai cunoscut actrita transsexuala din lume. Acum, este casatorita cu un barbat si este mama a doi gemeni conceputi cu ajutorul unei mame surogat.

Sirapassorn Atthayakorn
Thailandeza Sirapassorn Atthayakorn a fost desemnata in 2011 Miss International Queen.

Chamila Asanka
Modelul din Sri Lanka este nou-venit in industria modei.

Caroline “Tula” Cossey
Caroline (adica Barry Kenneth Cossey) este un model englez care a avut un mic rol intr-un film cu James Bond, a pozat in PLAYBOY si a scris o carte autobiografica despre experienta sa ca transsexual numita “I Am A Woman.”

Roberta Close
Modelul brazilian este primul transsexual care a pozat pentru PLAYBOY editia din Brazilia.

Malika
Modelul indian a suferit 4 operatii si nenumarate alte proceduri medicale pentru a deveni femeie, iar in 2011 a participat la Miss International Queen.
 

Tags: