Top 10 interioare masini, tunate la maxim (Poze)

Apropo.ro / 20.08.2009, 18:15
Fiecare isi doteaza sau imbunatateste masina dupa buget si gust. Ce iese atunci cand impingi limitele prea mult?

Fiecare isi doteaza sau imbunatateste masina dupa buget si gust. Ce iese atunci cand impingi limitele prea mult?

Lipsa bunului gust lipseste unora cu desavarsire sau de vina poate fi dorinta de a fi altfel decat ceilalti.

Iata ce iese daca nu te pricepi sa faci o treaba buna si nu intrebi specialistul:

GALERIE FOTO

10. Un Louis Vuitton roz

Stim ca iti plac gentutele roz, pantofiorii roz, rujul roz. Acum ti s-a indeplinit cel mai aprig vis, acela de a avea si o masina in ton: roz.

masina

9. Masina sufragerie

Interiorul seamana mult cu o camera spatioasa, cu multe fotolii elegante si spatioase care ofera posibilitatea unei rotatii de 360 de grade. Mare lux, nu altceva!

masina 2

8. Bling Bling

Multa catifea, iar scaunele de masina par niste fotolii pe care nu poti sta relaxat.

masina 3

7. Un monstru paros

Intre interiorul acestei masini si Chewbacca din Star Sars nu pare sa fie nicio deosebire. Se pare ca posesorul autovehiculului l-a jumulit pe Chewbacca si si-a capitonat interiorul masinii.

masina 4

6. Masina multicolora

Pe interior, masina pare un loc de joaca pentru copilasii sub 5 ani care au venit cu parintii la cumparaturi. Ne vine greu sa credem ca cineva ar putea sa adore o asemenea masina.

masina 5

5. Masina retro

Din imagini pare cabina unui avion, insa volanul si sistemul audio ne aduc cu picioarele pe pamant. Interiorul ne duce inapoi in timp si poate fi un aspirator de femei mai bun decat alte modele destul de cunoscute.

retro

4. Masina cu interiorul home made

Seamana ori cu picturile pe care le putem admira la Cimitirul Vesel din Sapanta (cu scuzele de rigoare) fie cu un imens tort fondant. Nu excludem faptul ca aceasta masina ar putea fi condusa de un "peste" din India.

masina 6

3. Honda Civic Si – Alpine

Posesorul masinii a cheltuit aproape un milion de dolari pentru a realiza un interior demn de navele extraterestrilor. Oare o avea si teleport?

honda civic

2. Interiorul Hello Kitty

Masina cu acest tip de interior a fost prezentata in cadrul unui show auto, in 2008, in Thailanda. Pare o masina de curse NFS, pentru fetite desigur.

hello kitty

1. Masina sau XBox

Este un concept de masina de la Suzuki. Masina originala a fost realizata prin anii ’60 si pare ca producatorul a fost o persoana innebunita dupa Xbox si masini puternice. Culorile ne duc cu gandul la o masina a politiei.

xbox