Top 10 locuri unde te poți caza pe plajă

Apropo.ro / 04.07.2015, 11:00
Află care sunt cele mai bune destinații unde te poți caza pe plajă, la prețuri relativ accesibile, din Caraibe până în Grecia și din Australia până în Hawaii.

Multe hoteluri își fac reclamă că sunt la câțiva metri de plajă sau că oferă o vedere spectaculoasă spre mare sau ocean, dar fie sunt prea scumpe pentru oamenii de rând, fie nu sunt deloc așa de aproape de plajă pe cât susțin, fie peisajul nu e chiar cine știe ce.

Cine nu își dorește să se cazeze pe plajă, în bătaia brizei, astfel ca la câțiva pași să se afle marea sau oceanul. Prețurile sunt relativ accesibile pentru astfel de locuri mirifice.

Al Cielo, Mexic – Complexul-boutique, cu camere în stil rustic, este situat la 20 de minute nord de Tulum și la 20 de minute sud de Playa del Carmen, pe Riviera Maya. Cel mai mic preț pe noapte pentru două persoane e de 160 de dolari (inclusiv micul dejun) în mai, iunie, septembrie și octombrie, Pentru vila aferentă (Atardecer Villa), prețul pleacă de la 200 de dolari pe noapte pentru două persoane.

Al Cielo, Mexic

Al Cielo, Mexic

 

Bolongo Bay Beach Resort, Insulele Virgine Americane (Caraibe) – Înconjurat de palmieri și iguane, complexul-boutique oferă camere standard la 160 de dolari pe noapte pentru două persoane, iar cele 24 de camere din fața plajei încep de la 287 de dolari pe noapte în septembrie.

Bolongo Bay Beach Resort

Bolongo Bay Beach Resort

Nikoi, Indonezia – Insula privată Nikoi din arhipelagul Bintan se află la cca două ore de mers cu feribotul din Singapore. Căsuțele cu două etaje, situate literalmente pe plajă, oferă cazare pentru cca 60 de persoane. Prețul pentru două persoane este de cca 269 de dolari pe noapte.

Nikoi, Indonezia

Nikoi, Indonezia

Citește mai multe detalii despre locuri unde te poți caza pe plajă, pe businessmagazin.ro