Top 10 motive stupide de divorț

Apropo.ro / 15.02.2015, 09:00
În contextul în care cele mai multe divorțuri au loc pe marginea lipsei de comunicare, alții se despart din motive prostești.

In contextul in care majoritatea divorturilor au loc din cauza lipsei de comunicare sau a banilor, altii se despart din motive stupide.

Unul dintre parteneri se poate satura la un moment dat de „perfectiunea” celuilalt sau de binele din cuplu si sa se hotarasca sa puna capat relatiei.

Iata cum arata un top 10 al celor mai stupide motive de divort:

10. A divortat de sotie deoarece era „prea timida” sa faca sex… dupa un an de mariaj

Un barbat in varsta de 38 de ani, profesor de meserie, a fost refuzat de sotie sa intretina relatii sexuale, drept care acesta a intentat divortul.

La trei luni dupa ce s-au cunoscut, s-au casatorit, dar sotia nu a vrut intimitati cu sotul sau. In noaptea nuntii, aceasta s-a culcat alaturi de sot imbracata pana in dinti. In momentul in care el a incercat sa se apropie ea, aceasta a exclamat: „Esti ridicol!”, apoi a plecat la casa parinteasca.

Dupa cateva zile, ea s-a gandit totusi sa se culce cu sotul ei, dar numai pentru procreare si sa doarma apoi in paturi separate.

divorce

9. A divortat pentru ca sotul a vrut sa ii vada fata

O femeie din Arabia Saudita a intentat divort sotului deoarece acesta a incercat sa ii vada fata in timp ce ea dormea, dupa 30 de ani de mariaj. Un barbat saudit a trait in casa cu sotia peste 30 de ani si nu i-a vazut fata niciodata. Aceasta este o traditie de peste 50 de ani care trebuie respectata. Nu este nimic iesit din comun in lumea araba sa nu vezi chipul sotiei.

Intr-o noapte, manat de curiozitate, sotul a incercat sa vada chipul sotiei sale, insa a facut greseala vietii lui, deoarece s-a ales cu divortul chiar daca si-a cerut toate scuzele din lume.

divorce

8. A divortat pentru ca papagalul repeta cuvintele „divort” si „ai rabdare”

In 2001, o femeie din China a divortat de sotul ei dupa ce marul discordiei, un papagal vorbitor, repeta fara incetare cuvintele „divort” si „ai rabdare„.

Prima data femeia l-a suspectat pe sotul ei ca ar fi vorbit cu cineva la telefon si ar fi folosit aceste cuvinte, iar papagalul le-a memorat.

divorce

7. A divortat de sotul de 81 de ani pentru ca l-a prins cu menajera

O femeie din Germania a divortat de sotul ei, in varsta de 81 de ani, dupa 60 de ani de mariaj, deoarece l-a prins facand sex cu menajera, la birou.

Barbatul isi cunoscuse „amanta”, mai tanara cu 30 de ani decat el, la locul de munca. Dragostea mare ii facea sa intretina relatiile sexuale chiar la birou, feriti de ochii celorlalti colegi.

divorce

6. A divortat pentru ca era obsedat de curatenie

O nemtoaica a divortat de sotul ei dupa 15 ani de mariaj, deoarece acesta facea tot timpul curat, devenise maniac.

divorce

5. A divortat deoarece a mintit in privinta varstei

Dupa 10 ani de casatorie, un barbat a aflat varsta reala a sotiei sale si a parasit-o, cerandu-i divortul. Cand a fost intrebata ce varsta are, femeia i-a spus ca are 30, cand, de fapt, avea doar 24 de ani.

divorce

4. A divortat deoarece nu mai suporta sa ia masa cu soacra

O femeie din Focsani, Romania, a divortat de sotul ei deoarece nu mai suporta sa ia masa cu mama-soacra. In varsta de 22 de ani si casatorita de doar 6 luni, viata alaturi de soacra a devenit un cosmar.

Elena i-a spus judecatorului ca prezenta mamei sotului la masa, alaturi de ei, i-a ruinat casnicia. Tribunalul a rugat-o pe femeie sa gaseasca un motiv mai bun de divort, daca vrea sa se separe de sotul ei.

divorce

3. A divortat de sot deoarece cheltuia toti banii sa hraneasca patrupezii comunitari

Eliza Barbu din Focsani, Romania, in varsta de 70 de ani, a hotarat sa puna capat mariajului cu sotul ei dupa 50 de ani de convietuire.

Sotul, Mircea, obisnuia sa isi dea toti banii pe hrana animalelor fara stapan. Acesta incerca sa ii hraneasca si de trei ori pe zi. Cainii il asteptau deja in fata casei cand venea ora de masa.

divorce

2. A divortat de sot deoarece a vandut apartamentul pentru a sustine JO din 2008

O femeie din China a hotarat sa divorteze de sotul ei, deoarece acesta a alergat toata China sa-si sustina tara la Jocurile Olimpice din 2008. Mai rau, inainte sa alerge a vandut apartamentul si a platit alte sase persoane sa fie alaturi de el, in aceasta perioada. Barbatul era prea patruns de spiritul Jocurilor Olimpice pentru a realiza ce i se intampla.

divorce

1. A divortat de sot dupa ce extensia de penis s-a rupt in timpul partidei de sex

O femeie din Rusia a divortat de sot, dupa ce acestuia i s-a rupt extensia de penis, in timp ce faceau amor salbatic. Barbatul sustine ca nu se gandea la asemenea nebunii din partea sotiei, in dormitor. El s-a scuzat in fata sotiei si a promis ca face o operatie noua, insa aceasta a refuzat sa mai traiasca alaturi de el, propunandu-i un divort.

divorce