Top 10 țări cu cele mai multe femei siliconate

De: Carmen Ulian / 29.01.2015, 10:00
După o numărătoare atentă a ieșit și un top al țărilor cu cele mai multe femei care au apelat la silicoane. Iată cine face parte din acest top.

10. Grecia

Numărul grecoaicelor care trec granița la bulgari pentru a-și mări sânii este ridicat. Aici sunt costuri de până la 30 – 50% mai mici față de Grecia.

9. Regatul Unit

Mai puține siliconate ca în Grecia, dar numărul doritoarelor este în creștere. În Regatul Unit sunt circa 30.000 de astfel de cereri, iar prețul unei operații poate ajunge și la 9.000 de dolari.

8. Canada

Canadiencele au silicoane în proporție de 25%. Fiind aproape de SUA este de mirare procentul lor mic.

7. Rusia

Au femei foarte frumoase, cu forme apetisante și accent care îi atrage pe bărbați. Cum ar putea da o țară un număr atât de ridicat de femei frumoase? Simplu. Unele sunt și tunate.

6. Columbia/Venezuela

Numai anul trecut au fost în jur de 82.900 de operații de mărire a sânilor, cifră adunată în ambele state, dar din nefericire multe dintre ele nu au fost reușite.

5. Spania

În Spania o operație de mărire a sânilor costă în jur de 2.500 de dolari. Multe femei vin aici pentru tratamente cosmetice, dar și pentru vacanță.

4. Germania

În Germania se găsesc mai multe silicoane decât ai crede, nu sunt toate chiar atât de dotate de la mama natură precum par. De asemenea, tot aici se întregistrează un număr ridicat de operații de mărire a penisului.

3. Mexic

În Mexic se raportează un număr ridicat de operații de implant silicoane. Multe americance trec granița pentru a se opera aici mai ieftin.

2. Brazilia

În 2013, numărul deținătoarelor de silicoane ajunsese la 226.000, iar în 2014 cererile au explodat odată cu Campionatul Mondial.

1. SUA

Nu este o surpriză că SUA este campioană la siliconate. În 2013 erau întregistrate 313.700 de astfel de proceduri, la care mai adăugăm cazurile în care silicoanele au fost puse în alte state, pe mai puțini bani, dar fetele au revenit în țară. Numărul lor aproape că s-a dublat.