Top 10 trăsături ale femeii Săgetător

De: Mihaela Enache / 27.11.2013, 12:00
Top 10 trăsături ale femeii Săgetător
Toate femeile frumoase născute în perioada 22 noiembrie și 21 decembrie sunt sub acest semn zodiacal. În primul rând și cel mai important, fii mândră de asta, pentru că femeile Săgetător sunt aproape de perfecțiune.

Tuturor le place să fie apreciați, nu-i așa?! Deci, dacă vrei să auzi despre unele dintre cele mai grozave aspecte ale tale și despre alte surori Săgetător, ai ajuns la locul potrivit. Iată ce e mai bun la  femeie Săgetător:

1. Chiar când tot restul lumii îți spune că cineva este un idiot, tu nu ești de acord. Pentru că ai capacitatea de a vedea ce e mai bun într-o persoană. Ochiul tău înțelept prinde acele calități care sunt ușor ratate de alții.

2. Dacă cineva vine și îți cere ajutorul, niciodată nu îl vei dezamăgi. Ești mai mult decât dispusă să ajuți pe cineva aflat la nevoie. Fie că e vorba de prietenii tăi sau de cineva pe care abia cunoști.

3. Ești cu adevărat înțelegătoare. Oamenii iubesc să vină la tine și să îți vorbească despre problemele lor, pentru că tu îi înțelegi. Chiar și într-o relație, te pui în pantofii altei persoane cu scopul de a-i înțelege perspectiva. Trebuie că ești tare apreciată printre prietenii tăi!

4. Oamenilor le place să vină la tine și atunci când sunt la pământ. Acest lucru are de-a face cu atitudinea ta foarte optimistă. Pozitivitatea ta este contagioasă și, prin urmare, te ajută să îi motivezi și pe cei din jurul tău.

5. În afară de a-i ajuta pe alții, tu este, de asemenea, foarte bună la auto-motivare. Ești mereu ambițioasă. Continui să îți stabilești obiective noi de atins. Partea bună este că ai ochi pentru a identifica oportunitățile ușor. Deci, munca devine de două ori mai ușoară.

6. Ești aventuroasă și iubești să îți asumi riscuri. Din acest motiv, viața ta este plină de distracție și povești care merită spuse. Curajul e a-ți asuma riscuri, de asemenea, te ajută să urci foarte repede pe scara succesului.

7. Ești în mod natural binecuvântată cu un simț extraordinar al umorului. Datorită acestui lucru, poți destinde pe oricine, oricând. Indiferent că iubitul tău e supărat pe tine sau vrei să spargi gheața cu un coleg încordat, umorul tău vine întotdeauna ca o salvare.

8. O calitate de-a ta care nu se găsește la mulți este independența. Tu sapi pentru libertate astfel încât atunci când ajungi în cele din urmă la ei, profiți la maxim. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că abuzezi de independență atunci când o obții. Tu nu ești niciodată lipicioasă sau o persoană care are nevoie susținută de afecțiune sau încurajare.

9. Dar calitatea ta cea mai îndrăgită este munca serioasă. Când vrei să realizezi ceva, faci tot ce e necesar. Cu siguranță că trebuie să fii „angaja preferată” a șefului tău.

10. Și, hei, ai unele din cele mai tare fete care îți sunt alături în gașca ta de Săgetători. Ele nu sunt nimeni altele decât: Tyra Banks, Katie Holmes, Britney Spears, Lucy Liu, Amanda Seyfried, Christina Aguilera, Elisha Cuthbert, Jennifer Connelly și Julianne Moore.