Top 10 trăsături care le fac grozave pe femeile Vărsător

De: Mihaela Enache / 23.01.2014, 11:15
Top 10 trăsături care le fac grozave pe femeile Vărsător
Deși Vărsătorul este descris ca un purtător de apă, el este un semn de aer. Acest aspect face Vărsătorul un semn zodiacal misterios, intrigant și interesant.

Prin urmare, s-a observat că persoanele care au ca zodie Vărsătorul, posedă, de obicei, anumite trăsături unice, pe care nu le vei găsi la oricine altcineva. Și, după cum știi deja, femeile sunt întotdeauna cu o măsură deasupra la orice altceva. Deci cum ar putea femeile Vărsător să rămână în urmă? Iată ceea ce le face unice:

1. Simțul umorului

Este o abilitate unică a femeilor Vărsător să fie amuzante, chiar fără să încerce prea tare. Petrece 5 minute cu o femeie Vărsător și te vei distra atât de mult, încât te vei întreba cum a trecut timpul. Oamenilor le place să râdă și iubesc oamenii care îi fac să râdă. Deci, nu poți fi prea surprins să descoperi că o femeie Vărsător are mulți fani, nu-i așa?

2. Curaj

Femeile Vărsător iubesc să-și trăiască viața pe marginea prăpastiei. Ele sunt foarte curajoase și se aventurează în dragoste. Dacă o femeie Vărsător este rugată să scrie o carte despre toate aventurile din viața ei, ea va avea despre ce vorbi. Acest lucru se întâmplă pentru ea este deschisă pentru tot felul de experimente. De fapt, le displace să meargă pe drumul pe care merge toată lumea. În schimb, o va lua pe un traseu care nu a mai fost descoperit de nimeni înainte.

3. Independență

Femeia Vărsător iubește libertatea. Libertatea ei este, de fapt, ceva la care nu va renunța pentru nimic altceva în lume. Când te uiți la o femeie Vărsător, vei vedea o femeie puternică, independentă. Această femeie posedă nu doar putere, ci și curajul de a-și purta singură de grijă. Ea nu are nevoie de cineva care să-i poarte mereu de grijă. Știe foarte bine cum să facă să fie în siguranță.

4. Natură practică

Nu este o persoană care să se lase purtată de cuvinte și vise fără rost. E mult prea inteligentă pentru asta. Femeia Vărsător aparține secolului XXI și nu este o visătoare naivă. Este realistă, știe foarte bine ce este posibil și ce nu. Deci nu-și va consuma timpul și energia pe vise care nu pot fi îndeplinite. În schimb, va investi în atingerea obiectivelor ei realiste.

5. Senzualitate

Să recunoaștem, femeile Vărsător sunt sexy în mod natural. Există multe motive pentru asta. Unul dintre ele este răceala și calmul lor. Se adaugă la coeficientul lor de senzualitate. În al doilea rând, sunt aventuroase și își asumă riscuri în dragoste. Acest lucru include și viața sexuală. Astfel, ele își părăsesc mereu partenerul dorind mai mult.

6. Inteligență

Femeile Vărsător sunt, în general, foarte inteligente. De fapt, ele sunt de cele mai multe ori exemple ale frumuseții cu creier. Nu sunt persoane care să ia decizii prostești. Deci nu doar că se pot ghida singure pentru a lua pentru ele cele mai bune decizii, ci pot da sfaturi inteligente și prietenilor și familiei. Sentimentul lor de judecată și tact este cu adevărat inspirat.

7. Sociabilitate

Femeia Vărsător este o Prințesă socială. Îi place să cunoască oameni noi și să aibă o viață socială activă tot timpul. Chiar dacă are un program încărcat, ea își va face timp și pentru viața socială. De obicei sunt cele care vin primele la o petrecere și pleacă ultimele.

8. Creativitate

Creativitatea este o calitate pe care femeile Vărsător o au din belșug. Ele au o atitudine „out-of-the-box” față de toate aspectele vieții. Gândirea laterală este destul de naturală pentru ele. Acesta este motivul pentru care ai să găsești cele mai multe femei Vărsător lucrând în domenii creative. Nu te sfii să le ceri cei, deoarece vor găsi unele dintre cele mai bune.

9. Inimă grijulie

Inima unei femei Vărsător este blândă și tandră. Nu îi ia prea mult timp să se topească. Atunci când descoperă că altcineva suferă, face tot ce îi stă în putință să ajute acea persoană. Asta face ca oamenii din jurul ei să o iubească și mai mult. Dacă toată lumea ar avea inimi grijulii ca ale femeilor Vărsător, lumea ar fi cu siguranță un loc mai bun.

10. Fidelitate

Dacă o femeie Vărsător îți promite ceva, poți să închizi ochii și să ai încredere în ea. Acest lucru se datorează faptului că este foarte credincioasă și loială. Indiferent ce spune altcineva, ea va fi mereu credincioasă față de cei la care ține, indiferent de consecințe. Acest lucru face ca femeia Vărsător să fie un prieten bun și o parteneră de viață ideală.