Top 10 vedete care au fost întâi bogate, abia apoi celebre

Apropo.ro / 09.02.2015, 09:00
Norocul a fost de partea lor. S-au născut în familii bogate, cu părinți mai mult sau mai puțin celebri, cert este că și ei au devenit cunoscuți lumii întregi mai târziu.

10. Robin Thicke – fiul lui Alan Thicke, cel care a interpretat rolul Dr. Seaver din show-ul televizat Growing Pains. Amuzant, dar povestea show-ului este asemănătoare cu realitatea din familia Thicke – o familie influentă ce locuiește la New York. Mama lui Robin este și ea actriță de televiziune, dar nu atât de populară precum soțul ei. Crescut într-o familie de artiști, Robin a ales calea muzicii. Deși nu ducea lipsa banilor, Robin a cunoscut și faima, dar a câștigat și o mulțime de bani – 15 milioane de dolari, venit anual.

bogati

9. Paul Giamatti – este fiul unui strălucit profesor de la Universitatea Yale, care ulterior a devenit și directorul Universității, dar a avut un post important și în Major League Baseball. Mama lui Paul a fost profesoară de limba engleză, dar și-a început cariera profesională ca actriță.

bogati

Copil fiind, Paul a frecventat școli private și a avut parte de o educație aleasă. Și-a terminat studiile cu brio la Yale, iar mai târziu a intrat și el în lumea cinematografică. Are un venit anual estimat la 25 de milioane de dolari și este considerat unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

8. PSY – a cunoscut celebritatea odată cu lansarea hit-ului viral „Gangnam Style”. Artistul chiar provine din districtul Gangnam din Seoul, Coreea de Sud, considerat unul dintre cele mai bogate din regiune. Ca majoritatea familiilor care trăiesc aici, PSY era o personalitate cu influență. Tatăl său este un om de afaceri prosper, în timp ce mama sa deține un restaurant. El are un venit anual de 25 de milioane de dolari.

bogati

7. Adam Levinecântărețul are lansate și o linie de parfumuri, de haine, dar și alte afaceri prospere. Este implicat într-o serie de proiecte importante și este căsătorit cu modelul Victoria’ Secret, Behati Prinsloo.

Grație afacerilor sale, Adam are un venit anual de circa 35 de milioane de dolari și este considerat unul dintre cele mai bogate staruri.

bogati

Dar Adam a avut de toate înainte de a cunoaște celebritatea și de a obține milioanele de dolari singur. El este fiul lui Fred levine, fondatorul M. Fredric, un lanț de retail de succes.

Artistul a crescut în Los Angeles, a frecventat școala Brentwood, locul unde și-a cunoscut viitorii colegi de trupă de la Maroon 5.

6. Chevy Chase – un actor ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Strămoșii săi s-au aflat printre primii newyorkezi care s-au stabilit în Manhattan. Tatăl său era un nume cunoscut în lumea scriitorilor, iar bunicul din partea mamei sale a fost Cornelius Vanderbilt Crane, de la Compania Crane Plumbing. Actorul are astăzi un venit anual estimat la 50 de milioane de dolari.

bogati

5. Anderson Cooper – este faimos datorită numeroaselor sale apariții televizate, mai ales în show-ul său la CNN Channel. Salariul său anual pentru aparițiile la tv se învrâte în jurul a 10 milioane de dolari.

bogati

Dacă vi se pare mult, atunci aflați că provine și el dintr-o familie bogată. Mama sa, Gloria Vanderbilt, este moștenitoarea averii familiei Vanderbilt. Doar Gloria are un venit anual estimat la 200 de milioane de dolari. Stră-stră-stră-bunicul lui Cooper este Cornelius Vanderbilt, unul dintre pionierii industriei de transport și drumuri ferate. Cornelius are chiar și o statie în New York City.

Anderson Cooper are un venit anual de 100 de milioane de dolari.

4. Taylor Swift – tatăl ei, Scott Kingsley Swift, a fost consilier financiar pentru Merrill Lynch, iar mama sa a lucrat la maketing pentru aceeași companie de servicii financiare globale.

bogati

A crescut la o fermă de 45.000 mp din Pennsylvania. A mers la școli private, și-a făcut vacanțele la casa de pe plajă pe care o dețin în New Jersey. Tatăl ei a băgat bani și în Big Machine Records, casa de discuri la care Taylor a fost primul client. El deține acum acțiuni la BMR.

Taylor Swift are un venit anual estimat la 105 milioane de dolari.

3. Miley Cyrus – copilul-vedetă, adolescenta-vedetă, tânăra-vedetă face bani de mică. În același an în care s-a născut, tatăl ei Billy Ray Cyrus era în fruntea clasamentului Billboard Country Charts, pe locul 4 în Billboard Hot 100, și 1,4 milioane de discuri vândute. Era faimos și bogat. Tot el a fost cel care i-a îndrumat pașii spre muzică și actorie lui Miley. Așa a ajuns celebra Hannah Montana. Personajul a catapultat-o pe tânără pe cele mai înalte culmi ale gloriei. Numele ei este recunoscut peste tot în lume. Cu un venit anual estimat la 150 de milioane de dolari, Miley Cyrus este una dintre cele mai bogate artiste de vârsta ei.

bogati

2. Lady Gaga – s-a născut într-o familie italiano-americană, la New York. Tatăl ei a înființat o companie care se ocupă cu instalarea canalelor Wi-Fi în hoteluri și restaurante. A avut venituri frumoase și a putut să îi ofere fiicei sale o educație aleasă. Tot tatăl ei a fost cel care a ajutat-o să scape de dependența de heroină, după ce i-a administrat o bătaie bună.

bogati

La începutul carierei sale a avut probleme cu acesta, căci el nu agreea stiul și showurile ei. Timpul le-a rezolvat pe toate.

Lady Gaga are un venit anual de 190 de milioane de dolari.

1. Julia Louis-Dreyfus – este cunoscută publicului român în urma rolului lui Elaine Benes din Seinfeld. Tatăl ei, Gerard Louis-Dreyfus, este un miliardar ce deține compania Louis Dreyfus Energy Services, fondată de bunicul ei și care face parte din multinaționala Louis Dreyfus Group care se ocupă de mărfuri și transport. Afacerea familiei încă funcționează.

bogati

Julia nu a moștenit încă averea familiei, dar fiind cea mai mare din patru frați, ea va fi prima care va acces la bani. O avere de 3 miliarde de dolari.

Julia a fost plătită cu 600.000 de dolari per episod, în Seinfeld.