Top 10: Vedete reprofilate!

Apropo.ro / 22.03.2009, 10:33
Vedetele de televiziune din Romania nu scapa nicio ocazie sa isi arate talentele ascunse. Vezi mai jos care sunt acestea...

Vedetele de televiziune din Romania nu scapa nicio ocazie sa isi arate talentele ascunse. Vezi mai jos care sunt acestea…

Co ocazia unor prezentari de moda pentru sezonul primavara-vara 2009, organizatorii au invitat mai multe vedete din televiziune sa prezinte moda pe cat-walk.

Unele dintre acestea s-au descurcat admirabil, astfel incat ar putea oricand sa se reprofileze, daca televiziunile la care lucreaza intra in criza.

Iata topul vedetelor reprofilate!

10. Buzdugan si Morar

Cei doi sunt neintrecuti in radio, Morar are si o frumoasa emisiune de televiziune, insa nu refuza sa prezinte evenimente ce implica femei frumoase si ceva "extra-cash".

9. Razvan si Dani

Matinalii sunt deja vedete pe cat-walk, ei fiind invitati foarte des sa prezinte moda cu umorul lor inconfundabil.

8. Aminata Diakite

Considerata cea mai frumoasa mulatra din Romania, Aminata este vedeta Playboy si animatoare la diverse show-uri de televiziune. Pe cat-walk se simte ca acasa…

7. Gina Pistol

Nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare! Iubita lui Marica nu refuza niciun contract de genul acesta si intr-adevar cand apare, face toti barbatii fericiti.

6. Ilinca Vandici

Vedeta si-a gasit un nou post, la Antena 2, insa nu se da inapoi si de la alte job-uri, cum ar fi prezentarea unor tinute pe podium.

5. Crina Abrudan

Este considerata una dintre cele mai atragatoare prezentatoare de stiri sportive, insa pe podium pare cam nesigura si o suspectam de ceva… fite!

4. Bebelusele Oana si Delia

Frumoase si talentate, bebelusele de la Cronica Carcotasilor sunt mereu o incantare pe scena.

3. Ramona Gabor

Desi nu mai are un job in televiziune, Ramona se afla in atentia presei din cauza iesirilor prin cluburile din Bucuresti, unde ofera adevarate spectacole. Pe cat-walk a fost o prezenta stearsa.

2. Monica Columbeanu

Monica este de fapt, de meserie manechin, deci nu este nicio mirare ca vedeta straluceste pe podium. Cu un corp perfect si zambitoare, ea atrage toate privirile.

1. Daniela Crudu

Colega matinalilor Razvan si Dani este deja celebra. A pozat in Playboy, are un rol de "fata proasta" la emisiunea de dimineata si prezinta moda cu dezinvoltura, in tinute cat mai sumare.

Foto: Cosmin Bararu

Â