Top 10 – Vedetele si colectiile lor (Poze)

Apropo.ro / 12.05.2009, 10:30
O cunoasteti pe Imelda Marcos, fosta sotie a dictatorului Ferdinand Marcos, si ce atractie avea ea pentru incaltaminte?

O cunoasteti pe Imelda Marcos, fosta sotie a dictatorului Ferdinand Marcos, si ce atractie avea ea pentru incaltaminte?

Femeile au, in general, tendinta sa colectioneze de la genti la pantofi sau esarfe. Nici barbatii nu sunt mai prejos, printre ei aflandu-se numerosi colectionari de masinute, obiecte vechi, ceasuri, etc.

Dar ce colectioneaza vedetele?

10. Imelda Marcos (figura politica din Filipine) a colectionat de cand se stie pantofi. Ea detinea peste 6.000 de pantofi individuali, un numar care ulterior a scazut la 1.060 perechi, 888 de genti (posete), peste 500 de rochii si peste 70 de perechi de ochelari.

9. Celine Dion se declara pasionata de shopping. Pana acum a reusit sa stranga aproape 3.000 de perechi de incaltaminte. Cantareata ar putea sa isi schimbe pantofii de 7 ori pe zi, timp de 1 an, fara a incalta aceeasi pereche de doua ori.

dion

8. Victoria Beckham colectioneaza genti pe care plateste sute de mii de dolari. De exemplu, una din cele mai "ieftine" gentute a costat doar 16.000 de dolari.

victoria

7. Regina Elizabeth I are un fetis pentru manusi. Colectia ei de peste 2.000 de perechi este intretinuta de o persoana, angajata special pentru acest lucru.

queen e

6. Daca ai citit cartea lui Dr. Seuss " Cele 500 de palarii ale lui Bartholomew Cubbins" atunci nu te surprinde faptul ca Mr. Geisel era colectionar de palarii. El detinea cateva sute, de la replici ale Amiralului Nelson pana la caschete de pompieri din Ecuador.

dr seuss

5. Penelope Cruz este colectionara de umerase de haine. Actrita detine peste 500 de modele de umerase.

cruz

4. Marie Osmond vinde si colectioneaza papusi. Totul a inceput in timpul calatoriei cu trupa The Osmonds. Cumpara cate o papusa din fiecare loc unde oprea masina. Acum ea are peste 700 de exemplare.

osmond

3. Demi Moore are atat de multe papusi incat le-a construit o casuta in care sa le tina. In 1996, actrita si-a asigurat colectia pentru suna de 1.5 milioane de dolari.

demi

2. Johnny Deep colectioneaza diferite schelete de animale, insecte dar si impaiate.

deep

1. Jennifer Lopez are o pasiune pentru peruci. Cantareata-actrita are atatea peruci incat si-a amenajat in casa, o camera speciala de depozitare a acestora (perucile sunt asezate pe capete de manechine, pentru a-si pastra forma). Camera este mai mereu inchisa cu cheia si nu intra altcineva in afara proprietarei Jennifer in camera.

lopez

Tu ai vreo colectie? Ce anume colectionezi?