Top 13 „Dansez pentru tine”, de 1 decembrie

Apropo.ro / 24.11.2008, 00:00
Top 13
Telespectatorii PRO TV vor revedea live 13 momente care au făcut istorie la “Dansez pentru tine”, cele mai spectaculoase dansuri, cele mai tulburătoare poveşti de viaţă şi cele mai iubite vedete din toate sezoanele emisiunii.

Pe 1 decembrie, cînd toată ziua românii vor spune la unison “Hai noroc că sînt român: România, te iubesc!”, de la ora 16.00, platoul emisiunii va găzdui top 13 “Dansez pentru tine”, momentele care nu au putut fi uitate nici acum, la al şaselea sezon.

Timp de o săptămînă, toată lumea va putea vota pe site-ul protv.ro momentul preferat din “Dansez pentru tine”, urmînd ca, în timpul emisiunii din 1 decembrie, momentul cel mai votat să obţină locul 1 în top 13 şi, bineînţeles, un premiu.

Salsa Iuliei Vîntur cu Cosmin Stan, care a stîrnit ropote de aplauze în rîndul publicului din platou, dansul grăsuţilor din trupa XXL, musicalul “Money Money”, făcut de Anda Adam şi Victor Slav, dansul salsa făcut de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, care a cucerit Mexicul, valsul Elenei Gheorghe cu Cornel Ogrean sau pasajul din ”Flinstones”, reprodus cu atîta spirit de Ionuţ şi Maria Iftimoaie, vor fi doar cîteva dintre momentele de aur pe care telespectatorii le pot vota pe site-ul protv.ro si apoi revedea în platoul emisiunii speciale ”Dansez pentru tine” din 1 decembrie.

De asemenea, tot în acestă ediţie vor fi prezente poveştile celor care şi-au împlinit visele la ”Dansez pentru tine”, iar telespectatorii vor afla cum s-au schimbat vieţile celor care au evoluat pe ringul de la PRO TV.