Top 15 cele mai traznite tastaturi (Poze)

Apropo.ro / 30.04.2009, 11:57
Tastatura care se spala, tastatura digitala, cea fosforescenta sau de lemn te pot scoate din anonimat, la birou.

Tastatura care se spala, tastatura digitala, cea fosforescenta sau de lemn te pot scoate din anonimat, la birou.

Daca vrei sa ai o tastatura altfel decat a colegilor tai nu trebuie decat sa alegi una din cele care urmeaza.

Cat traiesti inveti si vezi ce nici nu-ti imaginai ca poate exista. Desi au forme mai mult sau mai putin ciudate, ele au pastrat functiile pentru care au fost realizate.

15. Tastatura care se spala

Este foarte adevarat ca tastatura ascunde multe bacterii, iar noi obsinuim sa mancam in fata PC-ului. Acum totul se rezolva: inainte de masa iei tastatura, o bagi sub jetul de apa, o stergi si te asezi frumos la birou, alaturi de friptura de rigoare.

tastatura

14. Tastatura in forma de sutien

Daca iti petreci majoritatea timpului in fata calculatorului si obisnuiesti sa uiti de iubita ta, ai acum posibilitatea sa stai cu mana numai pe sutien, adica tastatura. Asa a vrut designerul.

tastatura

13. Tastatura virtuala

Tastatura functioneaza pe baza de laser, care este proiectat de catre un dispozitiv in fata ta, pe masa. Trebuie doar sa ai grija sa nu faci bataturi, daca obisnuiesti sa tastezi mai apasat. Este recomandata pentru pasionatii de Mortal Kombat (ei stiu de ce)!

tastatura

12. Tastatura digitala

Acest tip de tastatura se afla cu un pas peste cea proiectata. Se aseaza pe maini doua dispozitive tip bratara ce inregistreaza miscarile tale si reda intocmai comenzile. Atentie, sa nu iti dezvolti un tic si sa te apuce "tastatul in aer" in locuri publice.

tastatura

11. Tastatura placata cu aur

Desi pare desprinsa dintr-un film cu baieti cu mustati lungi si lanturi de aur, ce danseaza alaturi de fete cu fuste largi si inflorate, nu se adreseaza unei categorii anume. Pe criza asta financiara, investitia in aur este o buna alegere.

tastatura

10. Tastatura luminoasa

Tastatura care lumineaza este si rezistenta la apa, dar si cu o flexibilitate mare. Se ruleaza precum o clatita….

tastatura

9. Tastatura Scrabble

A fost creata special pentru fanii de Scrabble de catre un jucator impatimit, desigur.

tastatura

8. Tastatura organizer

Aceasta tastatura iti ofera posibilitatea de a depozita anumite lucruri utile sub butoane.

tastatura

7. Tastatura centura

Tastatura atasata centurii (la curea) este destinata a fi purtata oriunde si pe orice anotimp. Chiar daca pare o gluma, ea este functionala.

tastatura

6. Tastatura single-handed Maltron

Are o forma bizara, deoarece a fost realizata pentru acele persoane care lucreaza (tasteaza) cu o singura mana. Keyboard-ul este disponibil in variante pentru stangaci si dreptaci.

tastatura

5. Tastatura curcubeu

Tastele au culori vii, naturale, parca te imbie sa tot lurezi la ea. Butoanele sunt realizate din leduri colorate. Interesant este faptul ca tu iti poti programa ce culori sa poarte tastele.

tastatura

4. Tastatura in forma de cerc

Designul unic ii apartine lui Wolf King si a fost prezentata in 2007 la Computex, Taipei. A fost creata special pentru jocurile FPS (First Person Shooter).

tastatura

3. Tastatura "Orbitouch"

Tastatura ar putea fi o ramasita din celebra zona Area 51 (unde se presupune ca s-au facut teste pe nave spatiale) sau ar putea fi un element de decor dintr-un film SF. Esti curios cum functioneaza? OrbiTouch creaza o litera atunci cand rotesti cele doua suprafete convexe in pozitii fixe. Cand vei tasta caractere diferite rotind de cele doua suprafete iti vor aparea litere si numere. Orbitouch este dotata si cu functii de mouse, asa ca acele suprafete pot functiona si ca mouse si ca tastatura.

tastatura

2. Tastatura milieu

Nu cred ca te gandeai ca o sa ajungi intr-o buna zi sa scrii la milieul de pe TV (glumesc desigur). Nu va sta pe TV, ci pe birou, dar tot la el vei scrie. Keyboard-ul rezista la apa.

tastatura

1. Tastatura DX1 System (pe care o poti personaliza)

Te-ai saturat de tastatura obisnuita a PC-ului tau? Ok, de acum iti vei putea personaliza tastatura in functie de nevoile tale. In consecinta, iti vei putea face o tastatura speciala pentru jocuri, o alta pentru photoshop sau pentru orice alte preferinte.

tastatura