Top 5: actori care fac aceleași lucruri în toate filmele lor

Apropo.ro / 28.02.2012, 11:31
Nu reții cu exactitate chiar fiecare rol al unui actor, dar la un moment dat realizezi că face aceleași lucruri în mai toate filmele în care joacă.

Lumea spune că regizorul și scenaristul decid se anume se întâmplă într-un film, dar de cele mai multe ori, atunci când eroul principal este unul puternic, își pune și el amprenta. Acesta este și cazul lui Jim Carrey care a dorit să se folosească, într-un film, numărul lui favorit: 23.

Situația este cu mult mai interesantă în momentul în care actorii sunt lăsați să decidă anumiți pași în film. Rezultatele nu sunt din cele mai reușite, am putea spune.

Iată un Top 5 de actori care fac aceleași lucruri în filmele în care apar:

5. Tom Hanks și actul micțiunii

Majoritatea rolurilor vedetelor sunt construite a fi credibile, indiferent de acțiunile desfășurate.

Tom Hanks

Tom s-a folosit de experiența sa pentru a ne face să-l urmărim în timp ce își face nevoile fiziologice. Astfel de scene au apărut în „A League of Their Own”, „Saving Private Ryan”, „The Terminal” sau „Forrest Gump”.

Tom Hanks

Actorul a folosit credibilitatea pentru a construi o carieră ce durează de 50 de ani pentru un rol al cărui conflict central este acela că nu poate mictiona din poziția sezând. Nu a fost filmat exact în timpul acțiunii propriu-zise, dar pe chipul său a fost mereu un zâmbet orgasmic la fiecare „toaletă”.

4. Tom Cruise se va folosi de orice scuză pentru ca tu să-l urmărești fugind

Fuga este una dintre multele activități pe care un actor trebuie să le facă. Fiecare va dori, și va trebui, să-si depășeasă limitele.

Tom Cruise

Tom Cruise este unul dintre actorii care dau ce au mai bun în fața camerelor de filmat. L-am văzut jucănd diferite sporturi, cățărându-se pe supercladiri, în avioane, pe motoare, etc. Nimeni nu fuge ca el! Știe extrem de bine cum să se deplaseze dintr-un loc în altul: prin fugă.

Tom Cruise

Tom arată bine și atunci când fuge, și am putea spune că a făcut mai mult sport decât a jucat, în filme.

3. Steven Seagal apare în titlurile filmelor în care joacă

Steven Seagal nu este foarte pretențios, dar când vine vorba de titlul filmului în care joacă este obligatoriu să conțină și numele lui: „Steven Seagal este….”, poate pentru a-l asocia cu pelicula.

Steven Seagal

Steven Seagal

La fel cum se întâmplă și în cazul lui Arnold care a fost…. Terminator, Commando, Kindergarden Cop, The Last Action Hero, etc, sau Stallone cu Rambo, Cobra, Rocky, etc.

Steven Seagal

Totuși, niciun alt actor nu forțează numele filmului așa cum o face Seagal: Steven Seagal este Marked for death, Steven Seagal este Hard to kill, Steven Seagal este Above the Law, Steven Seagal este Under Seige, Steven Seagal este Out for Justice, etc.

2. Brad Pitt are o fixație….orală

Brad Pitt a consumat atât de multe calorii pe ecrane cât rechinul Jaws și dinozaurii din Jurassic Park la un loc. La un moment dat chiar s-a scris un articol despre alimentele pe care Pitt le-a consumat în filme: mere verzi în Fight Club, chips-uri in Se7en, etc.

Brad Pitt

Poate să nu îți pară situația ciudată până în momentul în care încerci să îti aduci aminte când ai văzut ultima oară un alt actor ce mânca în film. Fie că este vorba de o cină se întâmplă ca regizorul să lase în aer scena cu mâncatul propriu-zis.

De ce se întâmpla asta e mai greu de zis, poate să îl facă pe Brad credibil în fața publicului: „uite și el mănâncă aceleași lucruri ca și tine”. Nu este foarte adevărat, caci în viața reală actorul a declarat că este adeptul unei alimentații sănătoase, așa că…

GALERIE FOTO

Brad Pitt are o fixație....orală

Brad Pitt are o fixație….orală

În pelicula „12 Maimuțe” a înlocuit mâncarea cu degetele, avea o obsesie, personajul lui fiind un pacient internat.

Brad Pitt

În pelicula Moneyball, Pitt a mâncat semințe, popcorn, sorbet, cartofi prăjiți, prăjiturele, cheeseburger, etc. Meniu copios, plus că nu a ezitat să își mai lingă degetele.

1. John Cusack nu întelege cum „funcționează” ploaia

Oamenii faimoși sunt precum capsula timpului pe măsură ce cariera lor se dezvoltă. Este aceeași mișcare ca în conflictele din cartier cel mai tare tip rămâne cu cea mai drăguță fata, câștigă meciul și nu se mută din cartier. La celebrități, jocul decisiv este la tv, prietena se transformă în 20 de fete (toate odată), locul părinților care să îi sfătuiască este luat de către un „zes men”, cel care îl laudă mereu și nu spune Nu niciodată.

John Cusack

Dacă actorii își pierd această siguranță, pierd roluri, succesul….

John Cusack are un stil propriu în care își joacă scenele romantice din comedii, unele fiind parcă realizate doar pentru tinere între 18 și 25 de ani.

John Cusack

De unde treaba cu ploaia…. în filmele sale apare, în ploaie, cu casetofoane pornite, cu gadgeturi electrice. Toată bărbăția lui oferă mai mult romantism în fața femeilor.

Cu siguranță că va căuta personaje care să stea și în ploaie, pe care le va da nota personală, pentru o mai bună impresie artistică.