TOP 5 – Cei mai râvniţi burlaci miliardari din lume

Apropo.ro / 13.02.2015, 10:33
TOP 5 - Cei mai râvniţi burlaci miliardari din lume
Americanul Evan Thomas Spiegel, creatorul aplicaţiei Snapchat pentru telefoane inteligente, a fost inclus în Topul 5 al celor mai râvniţi burlaci miliardari din lume, publicat cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor (14 februarie) de cabinetul de studii sociologice Wealth-X.

Cabinetul Wealth-X a alcătuit un Top 5 al celor mai râvniţi tineri miliardari din lume. Cu toţii au sub 35 de ani, sunt extrem de bogaţi şi sunt celibatari.

LOCUL 5 – Prinţul Albert II Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel von Thurn and Taxis: În vârstă de 31 de ani, acest aristocrat german deţine o avere de 1,5 miliarde de dolari şi este un cunoscut pilot de raliuri auto.

LOCUL 4 – Carl Erik Hagen: În vârstă de 27 ani, tânărul norvegian are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. El este fiul şi moştenitorul lui Stein Erik Hagen, patronul grupului Canica, un imperiu comercial ce include numeroase lanţuri de magazine agroalimentare.

Cabinetul Wealth-X este lider mondial în analize care vizează persoanele extrem de bogate (Ultra High Net Worth/ UHNW), ale căror averi depăşesc pragul de 300 de milioane de dolari. Are sediul general la Singapore şi deţine 13 birouri în lumea întreagă, pe cinci continente.

VEZI TOP 3 – Cei mai râvniţi burlaci miliardari din lume, pe Mediafax.ro