Top 5: Cupluri celebre si stilate (POZE)

Apropo.ro / 10.03.2009, 15:30
Fura stilul vestimentar al vedetelor si "asorteaza-te" cu persoana iubita, pentru a arata ca un cuplu de la Hollywood.

Care crezi ca este cel mai stilat cuplu din "Cetatea Filmului"?

De cele mai multe ori, cuplurile de vedete abordeaza stiluri vestimentare care se completeaza reciproc.

Fie ca se imbraca elegant pe covorul rosu sau casual, la o plimbare in parc, starurile de la Hollywood stralucesc impreuna si, astfel, reusesc sa ne inspire si chiar sa impuna trenduri.

Iata care sunt cele mai celebre cupluri "la moda", al caror stil vestimentar il poti "fura", pentru a te "asorta" cu persoana iubita.

5. Justin Timberlake & Jessica Biel

Nelipsita palarie a lui Justin este si de data aceasta accesoriul-forte care ii completeaza tinuta formata din sacou si jeans. Pe de alta parte, Jessica a adoptat un look "heavy", cu haina, geanta si pantofi din piele neagra. Cei doi "porumbei" au fost fotografiati plimbandu-se in New York, pe 8 martie.

4. Heidi Klum & Seal

Unul dintre cuplurile atipice, dar foarte elegante de la Hollywood este format dintr-un supermodel si un cantaret de culoare. Presa i-a poreclit la un moment dat "Frumoasa si Bestia", dar cicatricile vizibile de pa fata lui Seal nu au impiedicat-o pe Heidi sa se indragosteasca de el.

3. Angelina Jolie & Brad Pitt

Formeaza cel mai celebru si iubit cuplu de la Hollywood si sunt numai buni de dat ca exemplu vestimentar, avand in vedere ca imaginea lor este mereu pusa la punct. Tinutele Angelinei, din viata de zi cu zi sau de pe covorul rosu, au inspirat de fiecare data si au atras critici pozitive din partea specialistilor.

2. Eva Longoria & Tony Parker

Cele mai dorite poze cu ei sunt cele de la nunta, tocmai pentru ca nu sunt disponibile decat in versiunea print a revistei OK!, care a avut exclusivitate asupra imaginilor de la nunta celebrului cuplu, contra sumei de 2 milioane de dolari. Eva si Tony ocupa de obicei primele locuri in topurile celor mai stilate celebritati de la Hollywood.

1. Victoria & David Beckham

De cand s-au cunoscut si s-au indragostit, Posh si David au devenit cel mai celebru cuplu din lume si totodata cel mai interesant pentru presa. Asta si pentru ca Beckham este un trendsetter nativ, iar Victoria nu mai abordeaza stilul vestimentar de pe vremea cand canta cu trupa Spice Girls, ci s-a transformat intr-o "lady", pe care paparazzi o "sorb din lentile", chiar si cand face gafe vestimentare.

Imagini: Justjared / Pittwatch / Theinsider / Topnews / Starbuddies / Soundoffcolumn / Styletraxx