Top 5: Eșecuri la Gala Premiilor Oscar 2012

De: Gabriela Voicu / 01.03.2012, 19:07
În fiecare an, dincolo de atmosfera fastuoasă de la Gala Premiilor Oscar, paparazzi abia așteaptă să prindă pe picior greșit vedetele.

A 84-a gală a Premiilor Oscar a avut loc pe 26 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

În fiecare an, dincolo de strălucirea covorului roșu, de vedetele elegante și de atmosfera fastuoasa de la ceremonie, găsim paparazzi care abia așteaptă să prindă pe picior greșit starurile, dar și simpli privitori care remarcă detalii mai puțin plăcute. Nici organizatorii nu reușesc să pună la punct un program perfect pentru desfășurarea Galei, așa încât cei mai cârcotași din fire au ocazia să comenteze și pe marginea eșecurilor din timpul evenimentului.

Iată 5 momente/apariții mai puțin reușite din cadrul Galei din 2012.

5. Combinație bizară: Cirque du Soleil, la Gala Premiilor Oscar

Nimic nu reprezintă mai bine tributul pentru „excelență în domeniul cinematografiei” decât Cirque du Soleil. Ce este în neregulă cu această asociere? În afară de faptul că nu au nimic în comun, ne face să ne întrebăm, dacă nu cumva la anul organizatorii Galei Premiilor Oscar ne vor pregăti numere de magie cu cărți de joc…

Cirque du Soleil

4. Coafura lui Brad Pitt

Brad Pitt și-a lăsat din nou plete și probabil că această imagine le amintește multora de rolul său din „Legendele Toamnei”. Avem sex-appeal, avem numele unuia dintre cei mai populari actori din lume și avem… coafura neinspirată pe care el a ales-o pentru Gala Premiilor Oscar 2012. Iubitul Angelinei Jolie pare obosit și arată ca și cum ar fi nimerit la o petrecere la care nu a fost invitat.

Brad Pitt

3. Popcorn pentru nominalizații la Oscar

În jurul orei 22.30, în seara Galei, câteva fete care vindeau țigări le-au oferit nominalizaților la Oscar ceva ce seamănă cu trofeele de la MTV Movie Awards. Excelent! Cineva s-a gândit ca cei care încă nu au caștigat Oscar-ul merită măcar un premiu de consolare…

Popcorn

2. Interviuri cu actori care filozofează

În cadrul ceremoniei au avut loc câteva prezentâri video cu actori vorbind despre filme. Totul a început cu un discurs profund, chiar filozofic al actorului Ben Stiller, pe care îl cunoaștem în special din comedii, și care de data aceasta era foarte serios. Bine, dar cine îl crede? În plus, nimeni nu a înțeles de ce actorii vorbesc formal despre meseria pe care o practică de ani buni. Nici măcar că cei mai bogați oameni se reunesc în cadrul Galei pentru a se premiază între ei nu mai este o filozofie.

Ben Stiller (Foto: Hepta)

1. Ceva nu este în regula cu Billy Crystal…

Billy Crystal și-a ales probabil cea mai proastă ținută din cadrul Galei, nu doar pentru că pare învechită ci și pentru că îl face să arate ca un chelner. În plus, se vede clar că actorul a apelat la medici esteticieni pentru a scapa de riduri, așa încât nu prea ne mai dăm seama când zâmbește și când este serios. Să îi spună cineva că este OK să îmbătrânești!

Ca bonus, dacă sunetistul ar fi fost actor, ar fi meritat Zmeura de Aur în acest an, pentru „cea mai proastă performanță actoricească”.

Billy Crystal (Foto: Hepta)

Ati mai observat alte esecuri la Gala Premiilor Oscar 2012?