Top 5: farse „badass”

De: Manuela Stoicescu / 31.03.2008, 18:30
Top 5: farse
Suntem convinsi ca ti-am furnizat pana acum idei pretioase; daca vrei totusi sa fii sigur ca pacalitul isi va aduce aminte de acest 1 aprilie...

Suntem convinsi ca ti-am furnizat pana acum idei pretioase; daca vrei totusi sa fii sigur ca pacalitul isi va aduce aminte ani buni de-acum incolo de 1 aprilie 2008, golim saculetul cu surprize si-ti prezentam cu mandrie farse elaborate si mai ales, filmate. Ca sa ai de unde te inspira.

Locul 5: daca ai niscaiva timp la dispozitie si stii cat de cat sa umbli cu gadgeturile fara sa le trimit in lumea cealalta, iata cum poti "tuna" mouse-ul prietenului sau prietenei tale astfel incat la fiecare click soricelul sa scoata cele mai enervante sunete… ever.

Locul 4: desi s-ar putea ca frigiderul sa nu-ti permita intotdeauna executarea acestei farse, gluma e una demna de luat in considerare. Asigura-te ca ii ceri partenerului sau partenerei sa-ti aduca un suc din frigiderul in care in prealabil, s-a instalat semiconfortabil un individ gata sa-l/sa o sperie de moarte.

Locul 3: nimic nu functioneaza mai eficient si rapid decat pacalelile care indica un calculator stricat. Iata instructiuni detaliate despre cum poti sa-ti faci prietenul maniac sa creada ca locul calculatorului sau este la service sau la gunoi, innebunindu-l de-a dreptul.

Locul 2: combinatia dintre Coca Cola dietetica si Mentos e una care nu trezeste deloc reactii simpatice. Pe de alta parte, daca ne uitam aici, putem incepe sa credem ca aceste doua produse s-au intalnit special pentru ziua de 1 aprilie.

Locul 1: farsa ideala daca vrei sa razi tinandu-te de burta, sa-i tragi celuilalt o sperietura zdravana si sa comiti si ceva "cu efect indelungat". Tot ce-ti trebuie este o guma de mestecat si colorant alimentar. Un simplu moment se va transforma pentru pacalit intr-un "adevarat" film horror.