Top 5 Filme de vizionat de Paşte!

De: Mioara Tronaru / 19.04.2014, 10:00
Top 5 Filme de vizionat de Paşte!

Anul acesta, de Paşte, televiziunile se întrec în a difuza ediţii speciale, dar şi pelicule de lung metraj cât mai noi şi mai bune. Iată cinci dintre filmele pe care nu vreţi să le rataţi în acest weekend.

Sâmbătă, 19 aprilie, PRO CINEMA difuzează la 22.16 drama biografică „Marele maestro” / The Grandmasters, cu Tony Leung Chiu Wai şi Zhang Ziyi în rolurile principale.
Este povestea lui Ip Man, marele maestru de arte marţiale, un personaj care a trăit în China între 1893 şi 1972 sub numele de Yip Kai-man şi a fost antrenorul, mentorul celebrului Bruce Lee şi maestru al şcolii Wing Chun Kung Fu.
Filmul a deschis anul acesta cea de-a 63-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Duminică, 20 aprilie, chiar în prima zi de Paşte, PRO TV difuzează la 22.45 drama „Şapte suflete” / Seven Pounds, cu Will Smith şi Rosario Dawson. Este povestea unui agent al fiscului, Ben Thomas, care se simte vinovat pentru toate greşelile pe care le-a făcut în trecut şi porneşte într-o călătorie prin care intenţionează să ajute şapte vieţi omeneşti.

Tot duminică, în prima zi de Paşte, premiera HBO este dedicată copiilor, la 20.00 rulând filmul de animaţie „Ştrumfii 2” / The Smurfs 2.
De data aceasta, vrăjitorul cel rău, Gargamel, dă viaţă unor creaturi malefice, care seamănă cu ştrumfii, numite Obrăznicăturile, care, speră el, îl vor ajuta să pună mâna pe conţinutul magic al ştrumfilor.

TVR 1 propune, duminică, 20 aprilie, filmul de aventui „Largo Winch”, de la 23.10, cu Tomer Sisley şi Kristin Scott Thomas.
Miliardarul Nerio Winch, director executiv al unui mare concern internaţional, e găsit înecat, iar moartea sa ridică multe semne de întrebare. Cum acesta nu are familie, toţi se întreabă cine-i va moşteni averea. Dar un secret iese la iveală pe neaşteptate: un fiu neştiut de nimeni, pe numele său Largo Winch.

PRO TV difuzează luni, 21 aprilie, în premieră pe micul ecran, comedia românească „Mamaia”, cu Stela Popescu, Valentin Teodosiu şi Adrian Văncică în rolurile principale.
Matilda (Stela Popescu) este nevoită să ţină piept unui rechin imobiliar care încearcă să pună mâna pe mansarda ei. De partea Matildei se afla o tânără plină de surprize (Madalina Anea), vechi prieteni şi colegi.