Top 5: Personaje enervante din serialele americane

Apropo.ro / 12.11.2014, 20:00
Top 5: Personaje enervante din serialele americane
Oricât de mult ne-ar plăcea un serial, cu siguranţă o să gasim şi un personaj care am vrea să dispară. Fie că e teribil de plictisitor, fie pentru că n-are nici în clin, nici în mânecă legătură cu povestea sau pur si simplu e prea enervant pentru gustul nostru. Iată care sunt opţiunile noastre.

Joffrey Baratheon din „Game of Thrones”

Rar mai găsesti un personaj care să atragă mai multă antipatie ca Joeffrey Baratheon din „Game of Thrones”. Secvenţa în care acesta dă ortul popii a fost cea mai sărbatorită din întregul serial. Ce l-a făcut totusi atât de antipatic? Faptul că era un plângăcios răsfaţat si un psihopat în devenire si care trata pe toată lumea după bunul lui plac. Pentru fani, singura consolare până la dispariţia lui în sezonul 4 a fost că era periodic luat la palme de unchiul lui, Tyrion. 

Andreea Cătană

Elis Boyd „Smash”

Un personaj inutil în economia povestii. Iniţial trebuia să fie eroul negativ al seriei, dar a fost perceput de la început ca un personaj fără miza si enervant. Publicul a protestat ca acesta să fie scos din serial, însa producătorul (Steven Spielberg) s-a încăpătanat să-l păstreze. Serialul n-a mai avut multă viaţă după, fiind anulat la finalul sezonului doi.

Georgina Sparks „Gossip Girl”

De fapt, toate personajele din Gossip Girl au devenit nesuferite la finalul sezonului doi. Problemele lor de viaţa depăseau cu mult varsta pe care se presupunea că o aveau, subminând astfel si credibiliatea serialului. Desi Georgina aparea în serial ca un mare personaj negativ, a disparut încet încet intr-o poveste fără forme si fără ca cineva să-i ducă dorul.

Tot castul din „90210”

Pentru că povestea a scârţit de la primul episod, n-a mai fost nicio punte de salvare pentru aceste personaje. Fireste n-a ajutat nici că actorii din serial erau adulţi jucând roluri de adolescenţi. 

Peggy Bundy ” Married with Children”

Stiu că acest serial e în continuare un serial cult pentru publicul din România. Desi Katey Segal se potrivea mănusă pe rol,  Peggy era de departe cea mai enervantă. Cicălitoare, guralivă, profitoare. Foarte rar cu un dram de umanitate în ea. Iar în timp a devenit picătura chinezească de care abia asteptai să scapi.