Top 5: Vedete batute de parinti!

Apropo.ro / 22.03.2009, 09:11
Nu toate vedetele din showbiz-ul romanesc au avut copilarii impecabile, fara prostioare si minciuni spuse cu "inocenta" parintilor.

Nu toate vedetele din showbiz-ul romanesc au avut  copilarii impecabile, fara prostioare si minciuni spuse cu "inocenta" parintilor.

Unele dintre aceste personaje recunosc ca au mai incasat si cate o bataie de la "tata sau mama" in functie de gravitatea trasnailor facute.

Cei care recunosc ca "si-au luat-o" in copilarie, evita acum sa-si trateze copii cu aceleasi metode!

5. Adriana Bahmuteanu

Vedeta recunoaste ca tatal ei era cel care ii aplica "corectiile" cand era mica, mama sa fiind mai blanda. Acesta o lovea cu o curea de pionier peste picioare. Insa cea mai mare bataie a luat-o de la invatatoare!

4. Romica Tociu

Romica a declarat zambind ca mama sa era cea care nu-i mai suporta nazdravaniile si ca-l batea cu o curea lata. El plangea pana adormea de epuizare.

3. Anamaria Prodan

Anamaria recunoaste ca a fost un copil-problema. Bunica sa o lega cu o funie lunga de 10 metri de un copac, atat cat sa se poata misca prin curte.

2. Monica Anghel

Monica Anghel a "incasat" doua batai memorabile de la mama sa. Prima, cand era eleva si a pierdut conducerea clasei, mama sa batand-o cu… biciul. Iar cea de-a doua, dupa majorat, pentru ca intarziase acasa, iar mama sa a asteptat-o cu… prosopul ud.

1. Marcel Pavel

Marcel Pavel isi iubeste foarte mult parintii, insa nu uita "micile" corectii pe care le-a incasat. De la mama sa cu farasul, pentru ca nu-si facea lectiile, iar de la tatal sau, muzician fiind, cu arcusul de la vioara.


 

Sursa text si foto: Click!