Top 6 hoteluri in care sa iti petreci macar o noapte (Poze)

Apropo.ro / 06.05.2009, 17:28
Atunci cand te vei intoarce dintr-o vacanta, trebuie sa ramai cu o impresie buna si despre hotelurile in care ai stat.

Atunci cand te vei intoarce dintr-o vacanta, trebuie sa ramai cu o impresie buna si despre hotelurile in care ai stat.

Daca esti o persoana mai nonconformista, careia ii place sa experimenteze, atunci urmatoarele hoteluri sunt tocmai bune sa le vizitezi.

Spre exemplu, ti-ai putea petrece o noapte intr-o camera-capsula, cu doar 3.500 de yeni. Capsule Inn Akihabara, Japonia, este un hotel unic in lume prin camerele sale.

Fiecare camera-capsula are 2 metri patrati si este dotata cu televizor, radio si internet.

GALERIE FOTO

camera capsula

Un alt hotel neobisnuit prin camerele, mai bine zis paturile pe care le pune la dispozitie turistilor este Propeller Island City Lodge, din Berlin, Germania. Hotelul are 31 de camere si seamana cu o galerie, dupa cum sunt acestea asezate. Aici nu vei gasi un pat normal, ca cel de acasa, ci niste sicrie (cu cruci cu tot). Pare cam infiorator sa te intinzi intr-un sicriu inainte de termen (intelegi ce vreau sa spun), dar macar pentru o noapte…. merita. Fiecare din cele 31 de camere are un alt specific. Interesant, nu?

sicrie paturi

Investitorii s-au apucat de constructii de hoteluri in apa, dupa insule private si alte constructii de lux. Intr-adevar acest hotel iti ofera posibilitatea sa iei masa sau sa adormi privind flora si fauna existente. Hotelul Poseidon din Fiji va fi unul dintre cele mai de luxoase hoteluri din lume. Se va deschide in 2010.

poseidon

Dupa ce am dormit prin sicrie, in apa si capsule este randul tevilor.

Undeva in Austria exista un hotel care a transformat "banalele" tevi in camere de hotel. Strictul necesar iti este asigurat, adica tv, minibar, dus sau toaleta). Cat te costa? Oamenii de acolo spun "pay as you wish", fiecare plateste cat isi permite, dar astfel incat proiectul (hotelul) sa reziste. Oare daca la noi ar spune cineva aceleasi vorbe, in cat timp ar disparea afacerea?

tevi

Si in Suedia exista un hotel de gheata, tot asa cum si noi avem la Balea.

Hotelul temporar este sculptat in gheata, integral. Nu duc lipsa de clienti, deoarece turistii se arata mereu interesati sa incerce lucruri noi.

Paturile sunt construite din gheata si zapada. Noaptea ti-o petreci in saci de dormit. Temperatura constanta este de aproape -9 grade Celsius. Un ceai cald dimineata te va face sa uiti ca ti-a fost racoare cu o noapte in urma. Spre pranz poti incerca o vodka, bautura foarte cautata (cica te incalzeste bine….).

hotel gheata

Daca tot am intrat in hora si am dormit "pe unde am apucat", ce mai conteaza o noapte intr-un hotel transformat in inchisoare? O noapte in celula… cum suna?Nu ne mai sperie nimic.

Tot ce conteaza este ca iti poti face bagajele si poti parasi incinta oricand iti pofteste inima sau simti nevoia de…. libertate.

hotel inchisoare

Care a fost cel mai neobisnuit loc in care ai dormit pana acum?