Top 6 vedete „apuse” (POZE)

Apropo.ro / 12.12.2008, 14:30
Afla unde sunt vedetele de altadata si cu ce isi mai omoara ele timpul.

Soarele a apus pe strada multor  vedete alaturi de care am trecut pragul dintre milenii, dar asta nu inseamna ca celebritatea lor chiar nu mai intereseaza pe nimeni. Noi ne-am gandit sa facem un top al vedetelor "ratacite", care ne-au incantat mai mult sau mai putin in urma cu cativa ani.

Catalina Toma

Printesa R’n’B-ului de acum 10 ani a intrat la un moment dat intr-un con de umbra, desi s-a remarcat in peisajul muzical atat datorita calitatilor vocale cat si pentru ca a fost printre primele vedete care au pozat in Playboy-ul autohton.

Daca nu va suna cunoscut numele cantaretei, poate va amintiti de tipa blonda, tunsa foarte scurt, care colabora cu B.U.G. Mafia. Dupa o pauza de 6 ani, Catalina Toma a revenit si nu ne-a surprins cu vreo schimbare majora de look. Ramane de vazut daca se va relansa cu succes in muzica.

Foto: catalina.ro

Cristiana Raduta

In urma cu cativa ani, Cristiana Raduta, fata care invartea Roata Norocului alaturi de Mihai Calin la Pro TV, a aparut subit intr-un videoclip, care s-a vrut debutul carierei ei muzicale. Apoi am aflat ca duduia era combinata cu omul de afaceri Costel Bobic, ajuns vedeta in urma afacerilor Tigareta 1 si Bancorex. In cele din urma, am aflat ca Raduta a sters-o la Monte Carlo, iar Bobic "s-a retras" in asteptarea unor vremuri mai bune…

Foto: cristianaraduta.ro

Rocsana Marcu

Era tipa blonda cu sani mari, care la un moment dat a si cantat in trupele Trinity si Hora. A incercat apoi o cariera solo, dar a esuat cu succes si s-a apucat sa prezinte emisiunea "Zid" de la Prima TV (care emisiune??). Se pare ca momentan pseudovedeta isi face aparitia intr-un rol din serialul "Vointa de femeie" (ce serial??) de la Kanal D. Viitorul Rocsanei in showbiz suna promitator…

Foto: editiaspeciala.com

Irina, ASIA

Irina Nicolae era cap de afis pe vremea cand trupa ASIA facea furori, mai cu seama ca bruneta a inventat moda coditelor rebele prinse cu elastice rosii in crestetul capului. Satula de anonimatul unei cariere muzicale, Irina a crezut ca da lovitura daca se retrage din trupa si pleaca in "tarile calde" cu omul de afaceri Marius Vizer. De atunci, nu mai stim decat ca Irina s-a facut fotoreporter si ca planuia sa ii toarne copii magnatului, dar ca nu a reusit nici pana azi.

Nadine

Nadine Emilie Voindrouh, mulatra care incingea atmosfera oriunde aparea gratie bustului ei impresionant, a preferat sa "Tara tuturor posibilitatilor" Romaniei, dupa ce a incercat sa isi puna la punct o cariera muzicala. Nu cu mult timp in urma, se zvonea ca Nadine a luat-o pe urmele Monicai Barladeanu, dar nu actrita in filme de Oscar, ci ca starleta porno. Pana una alta, stim sigur ca a jucat in doua filme la Hollywood si apoi a revenit in tara in acest an dupa ce a aflat ca sora ei mai mica, Anne, s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul unui bloc.

Foto: imdb.com

Andrei Gheorghe

Tipul popular de altadata a dat celebritatea pe… investitii in clinici de dializa. Pare-se ca Gheorghe s-a alaturat unui grup de investitori cu aparatura, care deschid doua clinici de dializa, una la Cluj si una la Alexandria, potrivit catavencu.ro, dupa ce s-a hotarat ca nu va mai reveni (niciodata) pe sticla. Pe de alta parte, in 2007 Andrei Gheorghe a intregit parteneriatul prin care a fost posibila lansarea televiziunii de teleshopping cu sediul in Constanta, Diamond TV.

Foto: 7plus.ro