Top 8 trăsături ale femeilor Pești care le fac grozave

De: Mihaela Enache / 24.02.2014, 13:15
Top 8 trăsături ale femeilor Pești care le fac grozave
Vesele, elegante, senzuale și adevărata personificare pentru „joie de vivre". Femeile Pești sunt oameni distractivi cu care să te înconjori. Ele au unele caracteristici care le fac să se distingă din mulțime. Vrei să știi mai multe despre ele?

1. Iubesc romantismul!

La fel ca alte femei, atunci când femeile Pești se îndrăgostesc, simt că pot să meargă pe acoperiș și să strige întregii lumi despre asta. La fel ca alte femei, atunci când se îndrăgostesc, simt să facă pentru acea persoană fiecare zi să fie specială. Singura diferență este că femeile Pești chiar o fac! Ele cred că doar să spui cuiva că îl iubești nu este de ajuns. Potrivit lor, dacă iubești cu adevărat pe cineva, trebui să o și exprimi!

2. Simt durerea altora

Dacă te găsești într-un blocaj, nu-ți fie frică să apelezi la o femeie Pești. Inima lor este plină de compasiune și sensibilitate. Nu va fi nevoie de timp pentru ca ea să simtă și să îți înțeleagă durerea. Chiar și atunci când nimeni altcineva nu te înțelege, ea o va face. Chiar dacă întreaga lume este insensibilă la durerea și suferința ta, femeia Pești îți va oferi umărul său, urechile sale și tot ce poate  pentru ca ție să îți fie mai bine. Ele fac lucrul ăsta deoarece pot simți durerea altei persoane.

3. Îți stău alături

Asta e valabil în cazul în care ești prietenul, iubitul sau o persoană dragă femeii Pești. Chiar și atunci când restului lumii îi este prea frică să îți ia apărarea, ea nu va ezita să îți stea alături. Nu va sta pe gânduri. Natura ei loială pur și simplu nu te va lăsa singur. Dacă e într-o relație cu cineva, ea nu va înșela niciodată. Conștiința ei vinovată nu-i va permite să facă asta. Poți să contezi pe o femeie Pești cu ochii închiși. Îți va fi credincioasă.

4. Adevărate visătoare

„Ai putea spune că înțelept să trăiești în realitate. Dar ce e distractiv în asta?” Asta e ceea ce îți va zice o femeie Pești. Viața este minunată pentru femeile Pești, pentru că în loc să îți facă griji despre realitatea vieții, ele visează la o viață care nu e cu nimic mai departe de Paradis. Asta le face să nu se îngrijoreze inutil. Potrivit lor, cei care ajung departe sunt cei care visează cel mai departe.

5. Au puteri psihice

Nu glumesc! Ele pot vedea viitorul. Cele mai multe dintre lucrurile pe care le prezic se dovedesc a fi adevărate. Acest lucru se datorează faptului că sentimentul lor de judecată și logică aproape niciodată nu e greșit. Ochii lor vor vedea lucrurile pe care majoritatea oamenilor au tendința de a le ignora sau a nu le observa. Prin urmare, dacă simt probleme undeva, ele pot prevede asta și se pot proteja în avans. Și, datorită judecății lor foarte bune, femeile Pești aproape întotdeauna iau deciziile corecte!

6. Sunt foarte motivante

În zilele în care te simți lipsit de valoare și demotivat, o femeie Pești ar putea fi cea mai bună persoană cu care să vorbești. Ea te poate face să te simți mai bine cu tine însuți. Acest lucru se datorează faptului că, pentru un motiv necunoscut, ele reușesc să vadă ceva cu adevărat bun în toată lumea din jurul lor. ele îți vor da un impuls frumos și rapid stimei de sine în cel mai scurt timp și în vei avea o stare mai pozitivă și mai încrezătoare ca niciodată.

7. Sunt atât de feminine

Femeile Pești sunt așa cum e menită să fie o femeie frumoasă – delicată, fragilă, inocentă și vulnerabilă. Această natură a lor face ca sexului opus să îi fie aproape imposibil să se abțină de la a se simți atrase de ele. Vulnerabilitatea și fragilitatea lor fac bărbații să simt să vor să le protejeze și să aibă grijă de ele.

8. Sunt super elegante

Femeile Pești sunt întotdeauna mai mult decât fata pentru o paradă de modă. Acest lucru se datorează faptului că ele vor fi mereu cele care vor câștiga. Sunt adevărate dive când vine vorba de modă. Și se bucură să se îmbrace frumos ca o fetiță care e obsedată să îți îmbrace păpușile. Deci, dacă ai vreodată nevoie de sfaturi de modă, știi pe cine să întrebi!