Top Forbes: Jennifer Lopez, cea mai influentă celebritate din lume

Apropo.ro / 17.05.2012, 17:00
Top Forbes: Jennifer Lopez, cea mai influentă celebritate din lume
Revista Forbes a alcătuit topul "Forbes Celebrity 100", în fruntea căruia se află nimeni alta decăt diva Jennifer Lopez.

Topul „Forbes Celebrity 100” include în clasament nume din lumea sportului, televiziunii, filmului, muzicii, sportului, modele, etc și este realizat în funcție de veniturile acestora, după impactul pe care îl au asupra publicului și prezența pe Facebook și Twitter.

Potrivit topului întocmit de Forbes, Jennifer Lopez conduce detașat pe prima poziție, fiind numită drept „cea mai puternică și influentă vedetă”. Ea are încasări de 52 de milioane de dolari, în ultimul an, dar și mai multă faimă.

Albumele sale sunt bine vândute, are mai multe afaceri, dar și mai mulți fani pe site-urile de socializare.

Lopez a detronat-o pe câștigătoarea de anul trecut, Lady Gaga, care acum se află doar pe locul 5, cu încasări de 52 de milioane de dolari, față de 90 de milioane de dolari în 2011.

Pe locul al doilea se află Oprah Winfrey, care oricum câștigă mai bine decât toate celelelalte din top, cu afacerile sale.

Pe locul trei se află Justin Bieber, tinerelul care a reușit să strângă în cont 55 de milioane de dolari, în ultimul an, din turnee și albume vândute. El și-a investit banii în companii precum Spotify, Tinychat și Endflick.

Pe locul patru se află Rihanna – 24 de milioane de dolari, iar pe locul cinci Lady Gaga.

În topul realizat de Forbes au mai fost incluși Tom Cruise – locul 9, Steven Spielberg – locul 10, Donald Trump – locul 14, Cristiano Ronaldo – locul 44, Lionel Messi – locul 50.

Pe ultimul loc în clasament se află modelul Victoria’s Secret Adriana Lima, cu venituri de 7 milioane de dolari.

Vezi aici clasamentul Forbes Celebrity 100!