„Top Gear”, fără Jeremy Clarkson! BBC l-a dat afară pe prezentator!

Apropo.ro / 25.03.2015, 10:45
Presa britanică scrie că Jeremy Clarkson, prezentatorul Top Gear acuzat că a lovit un producător al emisiunii, va fi concediat astăzi de directorul general al BBC. Jeremy Clarkson, prezentatorul Top Gear acuzat că a lovit un producător al emisiunii, va fi demis astăzi din funcţie, scrie The Telegraph.

Potrivit sursei, investigaţia internă pornită de BBC s-a încheiat, iar rezultatul este că prezentatorul în vârstă de 54 de ani l-a „abuzat verbal” pe producătorul Oisin Tymon vreme de aproximativ 20 de minute, după care l-a „atacat fizic” pentru cel puţin 30 de secunde.

Lord Hall, directorul general al BBC, este aşteptat să dea astăzi o declaraţie în care îi va mulţumi lui Clarkson pentru munca pe care a făcut-o pentru Top Gear de-a lungul anilor, dar, în acelaşi timp, va spune că un astfel de comportament nu poate fi acceptat la instituţia de presă pe care o conduce.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC în 10 martie 2015, iar difuzarea emisiunii Top Gear a fost pusă pe pauză, după ce au apărut informaţii conform cărora prezentatorul britanic l-ar fi lovit pe unul dintre producători în faţă. La doar câteva zile după această decizie, Clarkson a dat indicii că ar vrea să plece de la BBC, în condiţiile în care contractul său se încheie la sfârşitul lui martie.

Vezi cine ar putea să îl înlocuiască pe Clarkson, pe promotor.ro