„Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021

De: Loredana Toma / 01.01.2021, 08:00

Filme precum „Dune”, „Black Widow”, „In the Heights”, „Jungle Cruise”, „Eternals” și „West Side Story”, mult așteptatele continuări ale peliculelor „Coming to America” și „Top Gun” și cele mai recente producții din francizele „James Bond”, „Fast & Furious”, „Ghostbusters” și „Halloween” au fost programate și reprogramate anul acesta. Din cauza pandemiei, fanii multor producții cinematografice sunt nevoiți să aștepte mai bine de un an pentru a-și vedea favoriții pe marile și micile ecrane.

Se pare că 2021 va fi un an aglomerat, luând în calcul toate amânările din 2020, plus filmele programate oricum entru anul viitor.

Mai jos este o listă cu câteva dintre cele mai așteptate filme care vor apărea anul acesta.

„Coming 2 America”, lansare pe 5 martie

Filmul este o continuare a celui din 1988, “Coming to America”, în care Eddie Murphy joacă rolul prințului Akeem, ce se pregătește să devină rege și este nevoit, între timp, să se întoarcă în America să-și găsească fiul, despre a cărui existență abia a aflat. Filmul îi readuce împreună pe Murphy și pe actorii Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley și John Amos, dar distribuția include și nume noi, precum Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, KiKi Layne și Teyana Taylor.

„No Time to Die”, lansare 2 aprilie

Al 25-lea lungmetraj „James Bond” a fost printre primele filme de la Hollywood care au fost amânate și apoi reprogramate pentru ca, în cele din urmă, să fie lansate în 2021. Actorul Daniel Craig va interpreta pentru ultima oară rolul agentului James Bond, filmul este în regia lui Cary Joji Fukunaga și din distribuție fac parte actorii Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Rami Malek, Ana de Armas și Lashana Lynch.

„Black Widow”, lansare 7 mai

Filmul trebuia să fie lansat pe 1 mai 2020 în cinematografe. Au existat speculații potrivit cărora “Black Widow” își va muta, în final, lansarea pe platforma Disney+ dar, până la urmă, s-a luat decizia să fie lansat pe 7 mai 2021 în cinematografe.

„Jungle Cruise”, lansare 30 iulie

“Jungle Cruise” este un film care i-a adus împreună pe actorii Dwayne Johnson și Emily Blunt într-o poveste în care cei doi pornesc într-o călătorie în jungla amazoniană pentru a găsi copacul vieții. Trailerul indică un film plin de peripeții, în care Dwayne Johnson, este, evident, eroul care salvează orice situație.

„Top Gun: Maverick”, lansare 2 iulie

Luna iulie vine cu un alt film mult așteptat. „Top Gun” a fost inițial plănuit pentru lansare în iunie 2020, apoi au anunțat că va fi lansat de Crăciun, pentru ca ultima decizie să fie 2 iulie 2021. Filmul este regizat de Joseph Kosinski, iar din distribuție mai fac parte, pe lângă Tom Cruise, Jennifer Connelly, Jean Louisa Kelly și Val Kilmer.

CITEȘTE: Tom Cruise și-a construit un studio de producție sigur împotriva COVID într-o fostă bază militară

Alte filme care vor apărea în 2021, cu datele lor de lansare:
„The King’s Man”, lansare pe 12 martie
„Morbius”, lansare pe 19 martie
„A Quiet Place Part II” lansare pe 23 aprilie
„Free Guy”, lansare pe 21 mai
„Godzilla vs. Kong”, lansare pe 21 mai
„Spiral”, lasare pe 21 mai
„F9”, lansare pe 28 mai
„Ghostbusters: Afterlife”, lansare pe 11 iunie
„In the Heights”, lansare pe 18 iunie
„Candyman”, lansare pe 27 august
„Death on the Nile”, lansare pe 17 septembrie
„Dune”, lansare pe 1 octombrie
„Halloween Kills”, lansare pe 15 octombrie
„Eternals”, lansare pe 5 noiembrie
„West Side Story”, lansare pe 10 decembrie

FOTO: