Top-model cu IQ mai mare decît un fizician

Apropo.ro / 31.03.2005, 11:05
Top-model cu IQ mai mare decît un fizician
O emisiune de televiziune din Slovenia care își propusese sa demonstreze ca top-modelele nu stralucesc la capitolul inteligența, a fost anulata dupa ce s-a dovedit ca o fosta participanta la Miss Univers are un IQ mai mare decît un fizician, transmite site-ul Ananova. În cadrul


O emisiune de televiziune din Slovenia care își propusese sa demonstreze ca top-modelele nu stralucesc la capitolul inteligența, a fost anulata dupa ce s-a dovedit ca o fosta participanta la Miss Univers are un IQ mai mare decît un fizician, transmite site-ul Ananova.

În cadrul programului care încerca sa dovedeasca ca femeile frumoase au o inteligența mai mica decît media, Iris Mulej, fosta participanta la Miss Univers, a dovedit ca are un IQ de 156. Mulej, care și-a abandonat studiile la 16 ani pentru a-și face o cariera în modeling, a fost supusa unor teste de inteligența de catre o echipa de specialiști angajata de televiziune.

Rezultatul testelor a obligat Slovenia TV, televiziunea publica, sa anuleze emisiunea la care trebuia sa participe Mulej.

„Nu puteau sa faca o emisiune în care sa-și bata joc de top-modele, cînd ea s-a dovedit mai inteligenta decît toți ceilalți participanți”, a declarat un purtator de cuvînt al agenției care o reprezinta pe Mulej. „Acum încearca sa faca o alta emisiune, despre cel mai inteligent model din lume, și sa convinga Guiness sa accepte aceasta categorie”.

Iris Mulej este cunoscuta mai ales pentru faptul ca a recunoscut ca vrea sa faca sex cu un barbat și alte trei femei.

Mediafax