Top ten: cele mai „blonde” celebritati

De: Manuela Stoicescu / 10.03.2008, 18:32
Astazi ne ocupam de celebritatile care au gasit de cuviinta sa-si exprime opiniile referitoare la politica, geografie, gastronomie, furnizand material pretios...

Vedetele planetei… sursa inepuizabila pentru stirile de scandal si clasamente care mai de care. Astazi ne ocupam de celebritatile care au gasit de cuviinta, de-a lungul timpului, sa-si exprime opiniile referitoare la politica, geografie, gastronomie, samd., furnizand material pretios pentru amuzamentul publicului larg.

Desi nu blonde in sensul propriu al cuvantului (cerem scuze anticipat reprezentatelor acestei clase) celebritatile pe care le vom trece in revista se intrec unele pe altele in gafe, perle si declaratii spumoase.

Locul 10: Beyonce Knowles, presupusa logodnica a rapperului Jay Z . Vrand probabil sa-si afirme calitatile de oratoare, Beyonce a declarat intr-un interviu: "Sunt atrasa de cine ma face sa rad si e realmente fermecator. De fapt, as putea fi fermecata de oricine. Ma dau in vant dupa persoanele fermecatoare". Ce ziceti, nu-i asa ca Beyonce stapaneste un vocabular extrem de bogat?

Locul 9: Alicia Silverstone, frumoasa videoclipurilor Aerosmith si vedeta filmului "Fete de bani gata", Alicia a marturisit atunci cand a fost intrebata ce parere are despre acest film: "Cred ca acest film a fost foarte adanc. Adica cred ca a fost adanc in sensul in care a fost foarte lejer. Cred ca lejeritatea trebuie sa vina dintr-un loc foarte adanc pentru a fi cu adevarat lejera". Felicitarile noastre, nimeni n-ar fi putut s-o spuna mai bine!

Locul 8: Christina Aguilera – blonda cu acte in regula, frumoasa cantareata a intrebat, rasarita din valurile unui ocean de confuzie: "Unde se tine festivalul de la Cannes anul acesta?" Suntem convinsi ca raspunsul a venit destul de prompt iar Christina a aflat pe unde-si va falfai rochia.

Locul 7: Brooke Shields. Starleta din "Laguna albastra" a militat o vreme impotriva fumatului. Pentru a-si argumenta convingerile si a-i determina si pe ceilalti sa renunte la acest obicei, Brooke a spus: "Fumatul ucide si daca mori inseamna ca ai pierdut o mare parte din viata" Adanc…

Locul 6: Mariah Carey. Heartbreaker-ita, despre care se stie ca in ultimii ani a adunat kilogram dupa kilogram, a incercat sa-si exprime sentimentul umanitar declarand: "De fiecare data cand ma uit la TV si-i vad pe bietii copii cum mor de foame, nu pot sa ma abtin de la a pufni in plans. Adica mi-ar placea foarte mult sa fiu atat de slaba dar fara muste si moarte si chestii din-alea".

Locul 5: Arnold Schwarzenegger. Desi nici blond si nici la fel de diafan precum ocupantele celorlalte pozitii, Arnold are si el meritul lui in ceea ce priveste replicile jenante. Fostul Terminator a declarat recent in calitatea sa de guvernator al Californiei, ca "o casatorie homosexuala ar trebui sa aiba loc intre un barbat si o femeie". Ne intrebam cam cata simpatie a colectat in urma acestei afirmatii.

Locul 4: Jessica Simpson, faimoasa deja pentru IQ-ul sau impresionant, are cateva domenii rezervate exclusiv perlelor sale: "Sunt atat de blonda! N-ar avea niciun sens ca eu sa am parul inchis la culoare", "23 de ani e mult. Inseamna aproape 25 de ani, adica esti la jumatatea varstei de 20 de ani", "Ce-i asta, ton sau pui? Adica stiu ca e ton dar aici scrie pui" – sunt doar cateva dintre frazele sale memorabile.

Locul 3: George W. Bush. Stim, stim, Bush jr. este legendar din punctul asta de vedere iar spatiul disponibil nu ne-ajunge pentru toate cate-a grait de-a lungul anilor de presedintie. Sa ne delectam totusi cu unele: "M-au nesubestimat", "Tot ce pot sa va spun este ca atunci cand guvernatorul ma suna, eu ii raspund", "Rugati-va pentru intelepciune, putere si pentru familia mea".

Locul 2: Paris Hilton, cea mai "blonda" blonda a Pamantului, s-a facut remarcata pana in prezent nu numai prin declaratii ci si prin comportamente deosebit de "inteligente". De la celebrul "sex tape" pana la afirmatii precum: "De multe ori am incercat sa gonesc cu masina ca sa scap de paparazzi. E oribil. O inteleg perfect pe printesa Diana", Paris are un loc consacrat in astfel de topuri, pe care nu i-l poate lua nimeni.

Locul 1: Britney Spears
: Despre Brit nu mai spunem nimic. Va lasam cadou aceste declaratii: "Sunt bogata, al naibii de bogata. Ce nebunie", “Nu am implanturi pur si simplu au crescut brusc”, "Imi sun intotdeauna verisoara pentru ca suntem foarte apropiate. Suntem ca doua surori si suntem asa de apropiate pentru ca mamele noastre sunt surori", “Ma duc deseori in tari de peste ocean, in Canada de exemplu”, "N-as vrea sa merg in Japonia pentru ca nu-mi place pestele si stiu ca acolo in Africa se mananca foarte mult peste".

_____________________________________

Trimite urari de Martisor prin FREE SMS!