TOPUL 100 al celor mai bine plătite celebrităţi din lume

De: Nicoleta Nicolae / 30.06.2015, 12:00
TOPUL 100 al celor mai bine plătite celebrităţi din lume
Cântăreaţa Katy Perry şi actorul Robert Downey Jr. ocupă poziţii fruntaşe în topul 100 al celor mai bine plătite celebrităţi din lume, realizat anual de revista Forbes, pe baza onorariilor primite de aceste persoane în ultimele 12 luni, informează Reuters.

Pugiliştii Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao ocupă primele două locuri în acest top dat publicităţii luni, în urma meciului de box – extrem de profitabil din punct de vedere financiar – pe care l-au disputat luna trecută la Las Vegas.

Cu venituri estimate la 300 de milioane de dolari obţinute pe parcursul ultimelor 12 luni, Floyd Mayweather se află pe primul loc în acest clasament. Manny Pacquiao ocupă poziţia a doua, cu venituri de 160 de milioane de dolari.

Cântăreaţa Katy Perry a obţinut, graţie profitabilului turneu mondial „Prismatic World Tour”, venituri de 135 milioane de dolari în perioada menţionată şi ocupă locul al treilea în acest top.

Grupul britanic One Direction se află pe poziţia a patra, cu onorarii de 130 de milioane de dolari, iar prezentatorul de radio şi televiziune Howard Stern ocupă locul al cincilea, cu onorarii de 95 de milioane de dolari.

Citeste mai mult aici!