Topul celor mai atletici barbati

De: Dragos Tanase / 21.05.2008, 14:57
Topul celor mai atletici barbati
Revista Men's Fitness a realizat un top al celor mai atletici barbati americani, in care campionul de golf Tiger Woods a fost ales castigator.

Revista Men’s Fitness a realizat un top al celor mai atletici barbati americani, in care campionul de golf Tiger Woods a fost desemnat castigator, in clasament fiind inclus si candidatul la alegerile prezidentiale americane Barack Obama.

Woods, in varsta de 32 de ani, a fost desemnat lider al clasamentului pe 2008 realizat de publicatia americana, mai ales pentru ca promoveaza golful si isi imbunatateste permanent tehnica de joc.

Obama, in varsta de 46 de ani, a fost inclus in acest top anual, pentru vitalitatea din timpul campaniei electorale.

Obama poarta "nadragi" croiti in Romania

Barack Obama Am trait s-o auzim si pe asta! Un om politic american, si nu unul oarecare, a comandat pantaloni realizati in tara noastra: Barack Obama!

Candidatul democrat la Casa Alba este innebunit dupa modelele de pantaloni ale unei companii italiene, care are ateliere in Romania, la Botosani.

Firma italiana se numeste „Cover Manifattura” si este din localitatea Pianezza, iar perechile create sunt in serie limitata, la pretul de 400 de euro fiecare.

Obama nu a avut mari pretentii, tinand cont de banii dati pe marfa. A dorit sa fie marimea 52, iar tivul sa nu depaseasca diametrul unei cupe de sampanie.

Americanul cumparase, vara trecuta, alte patru perechi dintr-un magazin din Deauville, Franta. De acolo a plecat totul, dupa ce practic s-a indragostit de pantaloni.

Topul celor mai atletici barbati, pe Mediafax.ro!

Ti se pare obiectiv acest top masculin?