Topul celor mai bine platite top modele din lume

Apropo.ro / 18.07.2007, 11:31
Topul celor mai bine platite top modele din lume
Topul celor mai bine platite 15 modele din lume, realizat de revista Forbes, o situeaza pe Gisele Bundchen pe primul loc, anunta mediafax. Brazilianca a castigat anul trecut 33 de milioane de dolari, 5 milioane de dolari venindu-i, anual, din contractul cu firma de lenjerie intima, VictoriaÂ’s

Topul celor mai bine platite 15 modele din lume, realizat de revista Forbes, o situeaza pe Gisele Bundchen pe primul loc, anunta mediafax. Brazilianca a castigat anul trecut 33 de milioane de dolari, 5 milioane de dolari venindu-i, anual, din contractul cu firma de lenjerie intima, VictoriaÂ’s Secret. Gisele are contracte cu aproape 20 de companii.

Pe locul al doilea se situeaza Kate Moss, cu un venit de trei ori mai mic decat ocupanta locului intai.

Pe urmatoarele trei locuri se situeaza tot modele VictoriaÂ’s Secret. Astfel, locul al treilea este ocupat Heidi Klum, care a castigat, anul trecut, 8 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea, cu 6 milioane de dolari, o gasim pe brazilianca Adriana Lima iar pe locul 5 se situeaza Alessandra Ambrosio care a castigat si ea, tot 6 milioane de dolari.

Locul al saselea este ocupat de catre Carolyn Murphy, care castiga 5 milioane de dolari iar Natalia Vodianova ocupa locul 7, cu 4,5 milioane de dolari.

Pe locurile 8, 9 si 10 se situeaza Karolina Kurkova cu 3,5 milioane de dolari, Daria Werbowy si respectiv Gemma Ward, cu 3 milioane de dolari.

Locul 11 este ocupat de catre Liya Kebede, cu un castig de 2,5 milioane de dolari pe an si pe locul 12 este Hilary Rhoda, cu 2 milioane de dolari.

Locul ghinionist, 13, este ocupat de Shalom Harlow, cu 2 milioane de dolari.

Pe locul 14 se situeaza Doutzen Kroes cu 1,5 milioane de dolari iar pe ultimul loc este Jessica Stam.

In mare parte, veniturile obtinute de catre aceste top modele, provin din contracte publicitare si nu din prezentari de moda.

Raluca Iorga