Topul celor mai bine plătiți prezentatori de emisiuni de divertisment, din România

De: Gabriela Voicu / 03.10.2012, 14:41
Topul celor mai bine plătiți prezentatori de emisiuni de divertisment, din România
În topul celor mai bine plătiți prezentatori de emisiuni de divertisment, din România, realizat de EVZ, se numără Ștefan Bănică jr., Cătălin Măruță și Simona Gherghe. Vezi ce salarii au!

Vedetele profită de notorietatea de care se bucură pentru a încasa sume importante de bani. În vânătoarea de rating, posturile TV „aruncă” cu bani pentru a aduce celebrități pe sticlă și pentru a le transforma în prezentatori ai unor emisiuni.

Tot vedetele „cu experiență” încasează cel mai mult, având salarii de zeci de mii de euro pe lună.

Evenimentul zilei a aflat, cu aproximație, salariile pe care le încasează prezentatorii TV de la cele mai importante emisiuni de divertisment din România.

Pe primul loc în topul încasărilor ca prezentator TV al unei emisiuni de divertisment este celebrul actor și cântăreț Ștefan Bănică jr. care face spectacol la „Dansez pentru tine” de la PRO TV și primește peste 25.000 de euro.

Ștefan Bănică, cel mai bine plătit prezentator al unei emisiuni de divertisment

Pe locul doi este tot o vedetă de la Pro, simpaticul Pavel Bartoș care, prezentând două emisiuni – „Românii au talent” și „Vocea României” -, încaseză peste 15.000 de euro.

Cătălin Măruță este pe locul al treilea, prezentatorul „Happy Hour” încasând 15.000 de euro lunar.

Dan Negru (Antena 1) primește circa 14.000 de euro, Adrian Artene (Acasă Tv) încasează circa 13.000 de euro, Simona Gherghe, Dan Capatos, cuplul Răzvan și Dani (Antena 1) iau în jur de 10.000 de euro fiecare, Ilinca Vandici (Acasă TV) și Mădălin Ionescu (Kanal D) primesc 8.000 de euro lunar, Mihai Morar (Antena 2) are salariu de 6.500 de euro, Adelina Pestrițu (Kanal D) ia peste 4.000 de euro, iar Daniela Crudu (Antena 1) primește 2.500 de euro.