Topul celor mai bogate actrite de la Hollywood (POZE)

Apropo.ro / 09.12.2008, 12:30
Angelina Jolie este actrita care a castigat cel mai mult la Hollywood, in 2008.

Daca Oprah se afla pe primul loc in topul celor mai influente femei din entertainment, datorita popularitatii si generozitatii ei (participa la foarte multe evenimente caritabile),Angelina Jolie este una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, in 2008.

 

 

 

 

 

 

 

Angelina Jolie

Angelina, in varsta de 33 de ani, a reusit sa o depaseasca pe Julia Roberts, 41 de ani, care a primit mai mult de 15 milioane $ pentru rolul ei din filmul "Duplicity".

Julia Roberts

In acest an Angelina Jolie a cerut un onorariu de 15 milioane $ pentru filmul "Wanted" si este posibil sa primeasca un cec in valoare de 20 de milioane $ pentru urmarea acestei productii.

In topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood, dupa Angelina Jolie si Julia Roberts, se mai afla: Reese Witherspoon, in varsta de 32 de ani, care a castigat 14 milioane $ pentru rolul din "Four Christmases", Cameron Diaz, Katherine Heigl, Kate Hudson, Anne Hathaway si Jennifer Aniston.

Cameron Diaz

Katherine Heigl

Reese Witherspoon

Halle Berry si Nicole Kidman au fost excluse din acest top, pentru ca nu au reusit sa castige nici macar 10 milioane $ in acest an.

Halle Berry

Imagini: skins.be