Topul celor mai ciudate comunitati web

Apropo.ro / 16.05.2008, 08:00
Topul celor mai ciudate comunitati web
De fiecare data dai peste cate un forum sau o comunitate web care este excentrica, ciudata sau ridicola crezi ca ai ajuns la capat...

De fiecare data dai peste cate un forum sau o comunitate online care este excentrica, ciudata sau ridicola esti fortat sa crezi ca ai ajuns la capatul internetului. Desigur, ai putea continua cu click-urile, insa ai senzatia ca nu ai ce sa vezi mai mult de atat. Crezi ca ai vazut tot ce poate internetul sa iti arate. Exista comunitati insa care iti ucid spiritul de aventura si limiteaza bariera online-ului. Se poate si mai rau…

1. icechewing.com

Un site in care vezi cati oameni mananca gheata, cum crontane bucatile mari de cuburi, dar si ce efect au asupra dintilor. Intereseaza pe cineva? Interesant era daca incercau sa faca jucarii sexuale din gheata

2. mlhh.com

Pe acest site barbatii discuta despre cresterea parului. Hello, este vreun metrosexual prin zona? isi dau sfaturi unul altuia despre ce sampoane sunt bune parului, ce balsam sa foloseasca, etc. O varianta de beauty pentru barbati.

3. secondlife.com

Un MMORPG gratuit atrage pe oricare amator de jocuri. Iti dezvolta creativitatea, incurajandu-te sa iti faci item-uri, sa folosesti un anumit limbaj de programare, sa dezvolti capacitatile de business-man, cumparand si vanzand proprietati, dar si colaborand cu ceilalti jucatori. Aici poti deveni ce nu esti in viata reala, sau nu poti deveni.

5. slashfanfiction.com

Cand urmaresti emisiunea preferata la TV, nu de putine ori ti-ai dorit sa vezi si mai mult porno. Daca raspunsul tau este "Da" atunci acest site iti satisface dorintele.

6. boytaur.net

Este ceva salbatic, primitiv, atractiv despre tipii cu 4 picioare (la propriu). Gasiti aici lucruri legate de miscarile lor, exercitii de sport, dezvoltarea muschilor. Baietii-taur isi cunosc valoarea si stiu ca sunt incitanti si ca trezesc curiozitatea celor din jur.

Internetul este o mare plaja fara gard unde ce este posibil si imposibil, gasesti. Forumurile sunt pline de asemenea de lucruri de care ai nevoie dar si nimicuri. Conteaza ca asa suntem mai aproape unii de altii.

Ati gasit pana acum vreun site/forum mai idiot decat cele prezentate?