Topul celor mai proaste locuri de despartire

Apropo.ro / 19.03.2008, 19:00
Topul celor mai proaste locuri de despartire
De cate ori nu ati ales sa telefonati sau sa ii spuneti pe mess iubitei ca relatia nu mai poate continua fara drept la replica?

Despartirea exprima sentimentele pe care le ai fata de cealalta persoana. Pui paie pe foc si daca insisti cu telefoane, vizite nedorite, rugaminti (uneori toate astea sunt dorite de partener, asa vede cat iti pasa de el).

Pe cat posibil, incearca ca atunci cand te desparti de cel de langa tine sa o faci pe cale amiabila, fara certuri si injurii. Stii ca fiecare este liber sa aleaga, sa iubeasca, asa ca daca nu se mai poate incearca sa intelegi situatia. In oricare caz, despartirea isi are un fel de ritual si nu se face oriunde ai chef.

Am ales sa vedem impreuna daca urmatoarele locatii par a fi cele mai nepotrivite/potrivite sau chiar obisnuite pentru "a da papucii".

10. In caminul conjugal

Casa in care voi convietuiti este se pare pe ultimul loc in top. Considerat loc intim dar si loc unde nu este de preferat sa o faci pentru ca iti va fi greu sa te duci la usa cu bagajele in mana si sa pleci. Daca tu consideri ca este un loc potrivit mergi acasa la cel/cea caruia ii vei da papucii, iti va fi mai usor.

9. La servici

Pfff, nasol. Iti dai seama ca daca ii dai vestea, ori nu va mai fi buna persoana de nimic sau te va cunoaste tot biroul (sau si mai bine – firma). Va face vreo criza de nervi de iti vei blestema ideea. Sau in pauza de masa…

8. In vacanta

Bun, si atunci de ati mai plecat impreuna? Sa cheltuiti bani aiurea? Sa isi faca planuri cum o sa peterceti vacanta, sa se gandeasca la noptile de amor….iar tu…ilogic. Mai bine hotarati sa aveti o vacanta "mai altfel" in care sa va faceti de cap separat, fiecare cu cine vrea, iar la sfarsit sa va impartasiti experientele. Macar vei avea o scuza "nevinovata".

7. In fata popii

Intrebare: De ce a trebuit sa astepti pana in acest moment sa o parasesti? Timpul peterecut impreuna pana in fata altarului nu ti-au ajuns? Daca pe tine nu te intereseaza, sa stii ca toate fetele se gandesc sa ajunga in fata altarului alaturi de viitorul sot. De mici isi imagineaza cum o sa arate mirease si cum o sa paseasca pana la altar. Te-ai gasit tu sa strici tot. Chiar daca ai scapat de ea asa, sigur nu vei uita niciodata clipa despartirii.

 6. In casa parinteasca

Nu toti isi pot permite o casa a lor. In concluzie, trebuie sa imparti casa cu socrii si cine se mai gaseste pe acolo. Incerci sa nu faci faze urate sa nu se supere careva, insa daca partenerului i se pune pata si nu te mai vrea, clar ca nu mai conteaza locul. El se simte in siguranta in casa lui, alaturi de mama care va avea grija de el in continuare (ca orice alta mama). Tu ca si "straina" nu poti face galagie si sa ii faci scene dramatice, nu de alta, dar ai putea sa iti pui familia in cap. Oricum nu suntetii promotori ai acestui tip de despartire.

5. In avion

Linistit, asa ascultand muzica, iti vine "nerabdarea". Nu mai poti astepta pana la destinatie (iar nu stiu ce de ati plecat impreuna). Daca nu ii convine, ce face, sare din avion? Scene? Doar sa planga, ca iau foc toti pasagerii. Tot nu este un loc in care sa-i mai adaugi un sentiment dureros (in afara gandului ca se poate prabusi avionul).

4. In masina

Sa nu fie la volan ca cine stie unde ajungeti. Un drum lung poate atrage o astfel de conversatie. Este un loc mai periculos decat avionul. Blocheaza usile si ai grija sa nu traga de volan. Esti pe cont propriu.

3. La bar in restaurant

Dupa atatea seri petrecute impreuna la un pahar de vin si o muzica buna, crezi ca e momentul sa strici atmosfera. Te pricepi. Stii ce? Macar sa platesti la final consumatia, sa nu pari….Atentie sa nu verse paharul pe tine sau…pe fata ta. Daca fata este desteapta ar trebui sa iti faca o scena (dar sa nu para ea de ras) si sa te lase acolo. Daca sunteti in restaurant, dar la masa, o portie mare de spaghete s-ar asorta …costumului tau.

2. La telefon

Logic, de ce sa nu ii trantesti cateva cuvinte si apoi sa inchizi telefonul. Pot sta si amici langa tine care sa iti mai sopteasca ce sa zici. Esti un indiferent si nu iti asumi responsabilitati. Apoi ii stergi numarul din agenda. Chiar m-am mai linisit!

1. Pe mess

Lol. Asa ai ajuns? Mai esti cumva la varsta de 11 ani cand nu stii cum sa refuzi o fata? Sau sa nu ai cuvintele in gura? Ca in cap ne-am dat seama ce este…Cum mai sa ii dai papucii asa? Daca era o tipa cu care te cunoscusei de foarte putin timp pe net, mai intelegeam, insa sa ai pe cineva langa tine atata timp si sa alegi aceasta modalitate, pari un stupid la cel mai mare rang. Nu ai simtul raspunderii, nu poti sa privesti omul in ochi atunci cand vrei sa faci asta. Ai teama de repercursiuni. Stii, este un fel de datorie morala – macar atat – sa o chemi undeva si sa stati de vorba daca tot ai gandul despartirii. A, probabil unde nu te vede, nu te aude, iti da curajul de a-ti asterne gandurile asa cum nu puteai sa o faci altfel…

In speranta ca voi nu aplicati astea, astept sa ne spuneti si alte locuri de despartire (auzite si de la prieteni…).

Trimite urari de martisor prin Free Sms!