Topul celor mai prost imbracate vedete

De: Dragos Tanase / 09.01.2008, 11:48
Topul celor mai prost imbracate vedete
Victoria Beckham si Amy Winehouse figureaza in fruntea topului pe 2008 al celor mai prost imbracate vedete, realizat de "Mr. Blackwell".

Britanicele Victoria Beckham si Amy Winehouse figureaza in fruntea topului pe 2008 al celor mai prost imbracate vedete, publicat, marti, de un feroce critic de moda american supranumit "Mr. Blackwell", devenit o adevarata institutie hollywoodiana in ultima jumatate de secol.

In infamul clasament, sotia fotbalistului David Beckham este criticata pentru fustele extrem de scurte care sunt "mini-monstruozitati".

Pe locul al doilea s-a situat turbulenta cantareata Amy Winehouse, subiectul unor speculatii legate de droguri, aceasta fiind urmata in top de actrita Mary-Kate Olsen, "o scobitoare batuta de o tornada".

In top urmeaza, in ordine, cea mai recenta "Bond girl", actrita de origine franceza Eva Green, star al filmului "Casino Royale", cantareata Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, cantaretele Kelly Clarkson si Avril Lavigne si actritele Jessica Simpson, Lindsay Lohan si Alison Arngrim.