Topul celor mai urate vedete ale planetei (partea I)

De: Manuela Stoicescu / 27.02.2008, 16:16
Ne intalnim astazi cu personaje care s-ar descurca de minune in orice "horror flick", fara pic de machiaj si facand economie si la capitolul efecte speciale.

Cele mai multe persoane carora soarta si celebritatea le-au suras sunt adevarate “icoane” ale stilului, frumusetii sau, cel putin, ale rafinamentului. Tocmai aceste trasaturi le-au adus in centrul atentiei sau in binecunoscutele topuri intocmite de “People”. Ii avem drept exemple pe Angelina Jolie, Katie Holmes, George Clooney, Scarlett Johansson sau Julia Roberts.

La polul opus se afla insa personaje care s-ar descurca de minune in orice “horror flick”, fara pic de machiaj si facand economie si la capitolul efecte speciale. Si acestea sunt, neindoielnic, la fel de expuse “ochiului public”, diferenta semnificativa constand in infatisarea care provoaca mai degraba atacuri de cord decat admiratie sau invidie.

Servim astazi partea intai a topului, ocupandu-ne de jumatate dintre creatiile "monstruoase" ale naturii care au nimerit intr-un fel sau altul in imperiul faimei.

Incepem cu Pete Doherty, care-si merita cu varf si indesat locul 20 in topul nostru. Muzician, artist, poet, solist al trupei Babyshambles si amorez desavarsit, Pete le-a fermecat definitiv atat pe Kate Moss cat si pe romanca Irina Lazareanu, amandoua regretand amarnic despartirea de rockerul nelinistit. Sa fie oare dintii stricati, frizura stil Muppets sau urechile sale mititele? Inca nu ne-am hotarat…

Pe locul 19 se claseaza, triumfatoare, Rosie O`Donnell. Gazda unuia dintre cele mai cunoscute talk-show-uri din S.U.A si detinatoare a unsprezece premii Emmy, Rosie este pe cat de talentata si amuzanta, pe atat de… respingatoare.

Trecem mai departe, la locul 18, unde-o gasim pe nimeni alta decat Tori Spelling, fiica mogulului care ne-a adus, printre altele, Melrose Place si Beverly Hills. Facandu-se cunoscuta cu rolul Donnei din B.H. 90210, Tori s-a afirmat inca de la debut ca fiind una dintre uratelele Hollywoodului.

Demna ocupanta a locului 17 este Kelly Osbourne, o alta vedeta cu arbore genealogic rasunator. Nelipsita din clasamentele de acest gen, Kelly dovedeste cu fiecare aparitie ca natura are si simtul umorului. Umor negru, ce-i drept.

Pe locul 16 aterizeaza in forta un personaj adorat de majoritatea femeilor insa categoric nu pentru infatisare. Ronaldinho este un fotbalist excelent, un tip amuzant si simpatic si imaginea catorva branduri de renume. Din pacate, printre toate acestea se afla si "onoarea" de a fi unul dintre cei mai urati barbati ai planetei.

Deloc surprinzatoare este clasarea lui Amy Winehouse pe locul 15. Dantura stricata, ochii fantomatici, sprancenele neingrijite, pielea stravezie si cocul in care ar putea ascunde un copil de gradinita fac din Amy o celebritate al carei look ingrozeste de la prima vedere.

La fel de celebra dar ceva mai bogata este mandra ocupanta a locului 14, creatoarea Donatella Versace. Donatella a captat atentia publicului dupa tragica moarte a fratelui sau, continuand traditia designului vestimentar in familia Versace. Spre norocul amatorilor de moda, Donatella isi face aparitia pe podium doar la sfarsit si doar pentru cateva secunde.

Hulita de unii si adorata de altii, vaduva lui Kurt Cobain intra si ea in topul nostru direct pe locul 13. Ajutata de droguri si cantitati industriale de alcool, Courtney Love arata in prezent ca si cum ar fi castigat la castingul pentru rolul principal din “Prostituata ucigasa”.

Mai ramanem putin in industria muzicala si pentru locul 12, unde-l gasim pe Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith. O singura privire e de-ajuns pentru a-ti da seama ca in cazul lui Steven, totul de la frunte in jos e pur si simplu… hidos.

Si daca tot am vorbit de rock, n-am putea sa-l uitam pe Iggy Pop. Multitalentat si admirat indelung pentru realizarile sale muzicale, Iggy mai castiga din partea noastra o distinctie: locul 11 in topul celor mai urate vedete.

Mai multe poze va asteapta in galerie

Va urma