Topul fetelor care și-au vândut virginitatea pe internet (Poze)

Apropo.ro / 11.02.2013, 12:45
Aflați că numărul fetelor care ăși vând scump virginitatea pe internet este mare, poate și în creștere. Dar cine sunt ele?

Virginitatea nu are un preț stabilit. Este unul dintre lucrurile cu al cărui preț poți jongla până unde se poate. Întotdeauna se vor găsi și cumpărătorii de rigoare.

Iată în cele ce urmează un top al fetelor care au vrut să scoată bani buni din vânzarea virginității lor, prin licitație, pe internet.

1. Cathy Cobblerson

virginitate

În 2004, Cathy Cobblerson din Texas avea 24 de ani și un anunț postat pe internet cum că își vinde ce are mai de preț: virginitatea. A spart toate recordurile cu prețul de vânzare de 100.000 de dolari pe eBay.

2. Rosie Reid

Rosie

Tot în 2004, britanica de 18 ani Rosie Reid și-a vândut virginitatea, prin licitație, unui inginer în vârstă de 44 de ani. Acesta a plătit puțin peste 13.000 de dolari. Pentru Rosie urma să fie prima dată când făcea sex cu un bărbat, ea fiind lesbiană. La întâlnirea lor a participat și iubita lui Rosie, care a așteptat cuminte afară, în lacrimi, ca actul lor sexual să se termine.

3. Graciela Yataco

Graciela

Graciela Yataco este un model din Peru, care la 18 ani a văzut în vânzarea virginității singura șansă de a-și ajuta mama grav bolnavă, dar și pe fratele mai tânăr. Virginitatea ei a fost câștigată de către un cumpărător care i-a oferit 1,3 milioane de dolari.

4. Natalie Dylan

Natalie

În 2008, Natalie Dylan a primit 3,7 milioane de dolari pentru virginitatea ei. Tânăra în vârstă de 22 de ani și-a făcut public anunțul chiar și în emisiunea lui Howard Stern.

5. Alina Percea

Alina

Românca Alina Percea, 18 ani, s-a gândit și ea la vânzarea prin licitație a virginității ei. În 2009 a fost ofertată cu aproape 14.000 de dolari de către un om de afaceri italian, care i-a plătit și o excursie la Veneția pentru a se întâlni cu el. Alina a făcut anunțul pe când se afla în Germania, astfel că după câștigarea banilor fiscul german a sărit imediat să îi ia impozit ca „taxă de prostituate”.

6. Raffaella Fico

Fico

Tânăra Raffaella Fico, în vârstă de 20 de ani, model și concurentă în emisiunea Big Brother din Italia, a scos la vânzare în 2009 virginitatea ei pentru a-și cumpăra o casă la Roma și pentru a-și plăti cursuri de actorie. A jurat că nu a avut niciodată un iubit, și a promis că va renunța la chiloței pentru 1,8 milioane de dolari. După ce a scăpat de virginitate, printre iubiții ei s-au numărat Cristiano Ronaldo și Mario Balotelli. Cel din urmă se pare că este și tatăl copilului ei.

7. Unigirl

unigirl

Studenta din Noua Zeelandă poreclită Unigirl care și-a pus la vânzare virginitatea pentru a-și plăti taxele de facultate. Din cele peste 1.200 de oferte, Unigirl a acceptat-o pe cea cu 32.000 de dolari, care a fost și cea mai mare.

8. Catarina Migliorini

catarina

Studenta Catarina din Brazilia, 20 de ani, și-a vândut virginitatea pentru un scop nobil. A dorit să strângă bani pentru a ajuta familii defavorizate. A explicat că nu este prostituată, iar un om de afaceri japonez, Natsu i-a oferit 780.000 de dolari. Adjudecat!

9. Lera

Lera

În vârstă de 18 ani, rusoaica și-a pus virginitatea la bătaie contra sumei de 5.000 de dolari. Ea și-a scris mesajele pe piept după care s-a pozat.

10. Evelyn

Evelyn

Evelyn din Ecuador, 28 de ani, este de departe femeia care și-a vândut cel mai scump virginitatea: 3,1 milioane de dolari. Dorea bani pentru a-și ajuta familia și pentru a-și continua studiile. Ea lucra ca menajeră și i-a adus cumpărătorului un certificat medical care să ateste că este neatinsă de un bărbat.

BONUS: Gheorghiță Ionescu din Argeș este bărbatul în vârstă de 42 de ani care a vrut să scape de virginitate, dar să facă și ceva bănuți. A dat anunțuri prin ziare și pe internet cum că vrea să devină bărbat.

Gheorghita

În 2009, Gheorghiță avea un preț de vânzare pe virginitate ce pornea de la 4.000 de dolari. A spus sincer că nu poate aduce un certificat medical care să ateste că nu s-a culcat cu nicio femeie, așa că viitoarea parteneră va trebui să meargă pe încredere.