Topul infractorilor, în funcție de zodie

Apropo.ro / 19.01.2015, 09:00
Topul infractorilor, în funcție de zodie
În topul celor care comit cel mai des infracțiuni se află nativii din zodia Berbecului, iar la polul opus sunt Săgetatorii.

Poliția din Chatham-Kent, Anglia, arată că există un profil al criminalilor în funcție de zodie, concluzia fiind trasă in urma verificării întâmplătoare și a semnului zodiacal al infractorilor retinuți.

Din cele 2.000 de persoane reținute de poliție, cei mai mulți erau născuți în zodia Berbecului (203 oameni), adevărați războinici, fiind urmați de Fecioare și Balanțe.

La polul opus, printre „cei mai pașnici” infractori se află persoanele născute sub semnul Săgetătorului (139 de persoane), Pești și Tauri.

zodie

Chiar dacă poliția a observat acest aspect în rândul criminalilor, nu consideră că este și o regulă, însă Georgia Nicols care scrie zodiacul pentru National Post este de părere că există o legătură între aceste lucruri.

Berbecul este semnul războinicului. Regulile lui sunt dure, îi place să se arunce cu capul înainte, iubește aventura, și îi place acțiunea. Îi place să își pună ideile în practică. Uneori, berbecul poate deveni și brutal, furios”, declaraă Georgia.

În schimb, Săgetătorii sunt mai înțelegători și doritori de bine. Ei își doresc să trăiască viața din plin fără a li se impune ceva. Sunt oameni cinstitți, însă pot fi ușor păcăliți.

Iată cum arată topul zodiilor infractorilor realizat de poliția din Kent:

Berbec: 203 persoane

Taur: 146 persoane

Gemeni: 159 persoane

Rac: 147 persoane

Leu: 177 persoane

Fecioara: 183 persoane

Balanța: 189 persoane

Scorpion: 166 persoane

Săgetator: 139 persoane

Capricorn: 166 persoane

Vărsător: 142 persoane

Pești: 169 persoane