Topul mireselor celebre de la Hollywood (POZE)

Apropo.ro / 07.01.2009, 10:30
Nu multe vedete de la Hollywood se incumeta sa faca publice pozele propriilor nunti. Si totusi...

In ultimul timp, multe vedete de la Hollywood au preferat sa se casatoreasca in secret si sa isi ia diverse masuri de securitate pentru ca pozele de la nunta sa nu ajunga in presa.

Pe de alta parte, s-a lansat moda fotografiilor platite, asa incat publicatiile cu dare de mana investesc bani grei pentru a avea exclusivitate asupra imaginilor de la nunta vreunei vedete.

Asa s-a intamplat in cazul Evei Longoria, care nu a acceptat sa faca publice pozele de la nunta sa cu Tony Parker decat prin intermediul revistei OK!, care a platit fabuloasa suma de 2 milioane $ pentru a obtine dreptul de publicare in exclusivitate a fotografiilor.

Dincolo de toate "tehnicalitatile" care insotesc inevitabil nuntile de la Hollywood, exista intotdeauna acel "ceva" care captiveaza o lume intreaga: splendoarea ceremoniei in sine, frumusetea mirilor, decorul ca-n povesti si nu in ultimul rand opulenta la care visam cu totii cand vine vorba despre cea mai frumoasa zi din viata noastra. 

Care crezi ca este cea mai frumoasa mireasa?

Vezi cele 12 mirese celebre de la Hollywood

Grace Kelly & Printul Rainier de Monaco (1956)

A fost numita "Nunta secolului" si inca este considerata una dintre cele mai frumoase nunti care au existat vreodata.

Foto: bridalwave.tv

Jessica Alba & Cash Warren (2008)

Poza de mai jos face parte dintr-o scena din filmul "Fantastic 4", intrucat Jessica Alba a preferat sa se marite in secret cu Cash Warren si sa nu invite pe nimeni la nunta.

Foto: celebamour.com

Britney Spears & Kevin Federline (2004)

Britney s-a mai casatorit o data tot in 2004, in Las Vegas, cu prietenul ei din copilarie, Jason Alexander. Cum nunta a avut loc cand cei doi se aflau sub influenta alcoolului, Britney a hotarat sa anuleze totul la mai putin de 55 de ore de cand spusese "DA" in fata altarului.

Foto: celebrific.com